2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

118 بازدید | 14 پست

سلام به همه 

تاحالا شده به ویژگی های خوب خانواده همسرتون فکر کنین ؟

مسلما ناراحتی هایی پیش اومده شاید یا حتما برای بعضی ها ویژگی های بد بیشتر باشه 

ولی بیاید گاهی به ویژگی های خوبشون پی ببریم حتی اگ بدیشون زیاد باشه افکار منفی راجب این موضوع بیشتر از همه خودمون اذیت میکنه حرص میخوریم استرس میگیریم 

ولی وقتی بع چیزای خوب فک میکنیم حالمون خوب میشه 

و اینکه بهتره به رفتار بد خودشون فکر کنیم سعی کنیم درستشون کنیم

به نظرم زندگی انقد عجیب که حتی نمیدونی واقعا قراره یه دیقه بعد بمیریم 

مگه اعصابمون رو از سر راه آوردیم که وقت بذاریم و خانواده ی شوهر رو درست کنیم ؟!!!😏

دوری و دوستی. 

بهترین و کارآمدترین راهکار برای رفتار با خانواده شوهر 

وسلام 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانوادش خوبن دخالتی نمیکنن درسته یه اختلاف نظرهایی هست که آدم باخونواده خودشم داره ولی خب شوهرم خوب نیست 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مگه اعصابمون رو از سر راه آوردیم که وقت بذاریم و خانواده ی شوهر رو درست کنیم ؟!!!😏دوری و دوستی. بهت ...

اتفاقا من ازرفتو آمد باهاشون اصلا مشکلی ندارم تاحدودی دوسشونم دارم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اتفاقا من ازرفتو آمد باهاشون اصلا مشکلی ندارم تاحدودی دوسشونم دارم

خب احتمال زیاد یا زیادی کوتاه میای در برابرشون 

یا خیلی بهشون خدمت می‌کنی 

مگه اعصابمون رو از سر راه آوردیم که وقت بذاریم و خانواده ی شوهر رو درست کنیم ؟!!!😏دوری و دوستی. بهت ...

عزیز من اینکه انقد جبهه بگیری هم خوب نیست یه جمله ای هست که میگه امروز تو فردای کوچک تر از توهست یعنی یه سری چیزا بعد ها واسه خودمونم پیش میاد بهتر جوری رفتار کنیم ک پشیمون نشیم هرکسی رو تو قبر خودش میزارن 

عزیز من اینکه انقد جبهه بگیری هم خوب نیست یه جمله ای هست که میگه امروز تو فردای کوچک تر از توهست یعن ...

چه ربطی داشت ؟!! 

مگه گفتم برو بدی کن!!؟ 

گفتم دوری و دوستی 

خوبن ولی بدی هم دارنمن خنثی هستم نه زیاد صمیمی نه زیاد تخس

ببین این بدی ها بخاطر چیه خودت کنکاش کن به هر حال یه عمر زندگی و اینا قرار خانواده دوم تو باشن اتفاقا خوب ک آدم میانه روی کنه

نه عزیزم لازم نیست بابت هرچیزی جبهه بگیریامید وارم در آینده از دوری و دوستی پسرت ناراحت نشی❤️

جبهه نبود 

واقعیت بود 

شما تاپیک زدی ، تحمل شنیدن نظر مخالف هم داشته باش 

من کلا بچه نمی‌خوام  

زمانی هم بچه بخوام ترجیح میدم زندگی خودش رو بذاره اولویت و ما وبال گردنش نباشیم .. 

در ضمن یادت باشه دوری و دوستی ب معنی بدی نیست 

اتفاقا همین فاصله ها باعث حفظ حریم و احترام میشه 

ب جا و ب اندازه رفت و آمد کردن ..  

جبهه نبود واقعیت بود شما تاپیک زدی ، تحمل شنیدن نظر مخالف هم داشته باش من کلا بچه نمی‌خوام زمانی هم ...

عزیزم من خودم عروسم قطعا ک یه سری چیزا واسه خودم پیش اومده و میاد و حواسم به همه چیز هست

همه تا یه محدودیتی بچه نمیخوان ولی بعدش ک بیاد و با کلی زحمت بزرگش کنی و یه سری چیزا پیش بیاد اون موقع خیلی چیزا قائل درکه

در ضمن دوری و دوستی با به جا د درست رفت و آمد کردن فرق داره

عزیزم من خودم عروسم قطعا ک یه سری چیزا واسه خودم پیش اومده و میاد و حواسم به همه چیز هستهمه تا یه مح ...

نه فرق نداره 

دوری و دوستی 

یعنی دور باش و دوست باش 

یعنی صمیمی نشو 

شما نوشتی بودی بیاید تلاش کنیم و درستشون کنیم و این حرفا 

گفتم این حرفا الکیه همه ش 

ذات آدم ها رو نمیتونی عوض کنی 

از همون اول هر کی احترام گذاشت احترام میگذارم 

نذاشت هم هیچ تلاشی نمیکنم 

مگه از سر راه شدم عروسشون که بخوام بهشون باج بدم ؟!! 

تازه اونا باید سعی کنند هوای منو داشته باشند 

خب احتمال زیاد یا زیادی کوتاه میای در برابرشون یا خیلی بهشون خدمت می‌کنی

هیچکدوم خیلیم احتراممو دارن و دوسم دارن چرافکر میکنین تمام خانواده های شوهر آدمای بدین بعضی وقتا باید بدیو تووجود خودمون پیداکنیم