2777
2789
عنوان

نوجوانی

65 بازدید | 7 پست

پسرم ۱۳ سالشه و یکبار هم تاپیک زدم جواب درست نگرفتم، خود ارضایی میکنه و به بلوغ رسیده ،میدونم گناهه ولی خوب نیاز جنسی خیلی طبیعیه و نمیشه کاریش کرد و سرکوبش کرد؛نمیدونم چیکار کنم من خودم هم تو نوجوانی یکبار شانسی دستم به اون ناحیه خورد و فهمیدم لذت داره و متاسفانه تا زمان ازدواج هرگز نتونستم ترک کنمش و اون موقع هم نمیدونستم گناهه و اشکال داره

در ضمن خیلی استرسی و درس خونه و همش هم بیرون بازی میکنه با دوستاش یا میرن کافه و رستوران ک فعالیت زیادی توی روز داره و نگید گوشی ازش بگیر چون اگر بگیرم افسرده میشه اعصابش خورد میشه، اصلا گوشی باز نیست ولی فکر اینکه من بهش شک کردم یا میخوام محدود کنمش بچم رو روانی میکنه ، خلاصه لطفا بگید و یک روش درست چون خودمم هم میدونم طبیعیه و هیج چاره ای نداره هر کاری هم بکنی ازبین نمیره(به نظرتون بزارم ادامه بده و خیلی محدود؟)ببخشید اینجا میگم *

حتما حتما با مشاور حرف بزن 

گناه کمی نیست. به حرف آدمای اینجا گوش نکن شاید به ضرر باشه 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما با مشاور حرف بزن گناه کمی نیست. به حرف آدمای اینجا گوش نکن شاید به ضرر باشه

مثلا چی میخواد بگه؟ نمی‌برم مشاور چند بار سر موضوعات مختلف هم خودم و هم پسرم ۳ سال پیش بردم ؛ هم پول خیلی مفت و زیاد می‌گیره و هم راهکار هاش تابه حال به هیج دردی نخورده در ضمن مشاور های خوب و جا افتاده بردم و اینطور بود

مثلا چی میخواد بگه؟ نمی‌برم مشاور چند بار سر موضوعات مختلف هم خودم و هم پسرم ۳ سال پیش بردم ؛ هم پول ...

بالاخره ی راهکاری میده 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.