الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از 14 سالگی جوش میزنم با بارداری تمام لک ها و جوش ها زد بالا پوست افتضاحی داشتم هر کرم پودری میزدم میزد بیرون پوسته میشد.بعد زایمان از این رو به اون رو شد پوستم یکی دو تا جوش میزنه ولی پوستم خیلی نرم و روشن شد
من امسال ۳۷ سالممیشه دیگه از جوش خسته ام .با این سن هنوز میزنم😤😤😤
عه وا من شما رو خیلی جوون تر می دیدم!
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
برای منم هنوز می زنه ولی سنمو نمی گم... کمتر می شه هر سال
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
من پوستم داغون بود از جوض انواع دکتر ها رو هم رفتم تا از دبیرستان تا اواخر دانشگاه درگیرش بودم تا رفتم یه دکتر بعم دکوتان با چند تا داروی خارجی داد خوب شدم و دیگه جوش نزدم صورتم صاف شد تا اینکع باردار شدم صورتم داغون شد یه جای خالی نمونده بود لک لک شده بود از جای جوض بعد بارداریم خودم یه بسته دکوتان خوردم دوباره مثل قبل شد الانم چند ماه از بارداریم میگذره پوصتم دوباره آینه شده.البته من هرساله آزمایش،و سونو برای هوررمونها و تخمدانم میدم تا تعادل هورمونیم بهم نریزه و پوستم خوب بمونه. در ضمن من اصلاح تغذیه هم کردم و تا میشه هله هوله و مواد غذایی نگعدارنده دار نمیخورم و از سبزیجات و میوع زیاد استفاده میکنم.ویتامین ها رو هم آزمایش،میدم کنترل میکنم کم باشه دارو ویتامین میخورم تا ظاهرم خوب بمونه.