سردرد شدیدی دارم سابقه نداشت با قرص و چای رفع نشه ولی انقد خوردم ولی خوب نشدم اوق زدم متاسفانه بالا نیاوردم بعد خوردن لواشک تاریخش ۱ ماه گذشته اینجوری شدم😭
نمیتونم شب دکتر برم
چی کنم چی بخورم
مسموم شدم درسته؟
و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیشب شیرکاکائو فاسدخوردم تاریخ داشت اما چن روز بود تو یخچال بود ینی تامرگ رفتم برگشتم طعم بوی سطل اشغالی میداد ایقدحالم بد بود کلم داغ کردع بود صب خوب شدم😂
شمام مسموم شدی طوری نمیشه حالااگ میخای برودکتر
به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎