2777
2789
عنوان

میگم بچه هاتون رو تربیت نمی کنید

253 بازدید | 27 پست

خدایی مادرا تو خونه هاشون نشستن چیکار میکنن؟ چرا اینقدر بچه ها بی تربیت و لوس شدن؟ ماماناشون هم پشتشون.

این عروسک زشت لبوبو هم براشون میخرن بچه پررو تر میشه

الان یه عده عقده ای هم تاپیک رو گزارش میزنن

رفتم مغازه سر کوچه بچه هه ۱۲ سالشه بخدا لبوبو فیک صورتی انداخته دم بند شلوارش، یک ساعت نگاه من می‌کنه و یه جوری با اخم به لبوبوش اشاره می‌کنه و دوباره نگاه من می‌کنه😑🤣این بچه هاتون رو اینجوری بار نیارید، برای خودم نمیگم باعث شرمساری شما میشه، ما که فقط مسخره میکنیم بچه ابروش می‌ره تو این سن خرد میشه بچه هاتون رو مودب بار بیارید 

پس فردا می‌خوان برن مدرسه برن اونجا سر بچه ها اخم و تخم کنن که تو لبوبو نداری من لبوبو فیک دارم خوشبختم؟ بابا توروخدا ول کنید 

نذارید بچه هاتون پس فردا آه یه بچه دیگه رو بلند کنن بخدا خیلی بده 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

این عروسک بازی ها برای سن این بچه ها هست و ما هم چیزی نمی‌گیم ولی یه بچه دیگه هم سنشون اذیت میشه بخدا، بچه ها هم تربیت نیستن میرن اون بچه رو مسخره میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر نفهمیدم لبوبو چرا انقدر ترند شد یهو

بچه ها وابسته به بازیگرا و خواننده ها هستن لیسا تبلیغ کرده اینا هم بد میدونن کسی لبوبو نندازه

دخترام یکیشون ۱۲ سالشه یکی ۱۰ 

چند روز پیش داشتن صحبت میکردن 

میگفتن وای مدرسه باز بشه همه با لبوبو میان و پزش رو میدن یکماه باید تحملشون کنیم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچست خب بعد عروسک واسه چیه؟واسه بچها دیگه 

حالا ترند شده و بچه دوست داشته خانوادش واسش خریدن مشکل شما چیه خب؟از رفتار بچه ناراحت میشی؟

طبیعیه وقتی چیزی رو دوست داره میخواد به نمایش بده سنشون بیشتر بشه از این رو به این رو میشن 

گله شما رو نمیفهمم

وای منم امروز دقیقا یه اتفاق این شکلی داشتم

یه دختربچه ای ۱۳ ساله حدودا با مامانش توی مطب مدام منو مسخره میکرد و لبوبو به شلوارش بسته بود و یه چیزیو بلند گفت که شنیدم منم بهش تیکه ی خودشو برگردوندم😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

دخترام یکیشون ۱۲ سالشه یکی ۱۰ چند روز پیش داشتن صحبت میکردن میگفتن وای مدرسه باز بشه همه با لبوبو می ...

دقیقا بچه های این دوره اصلا بچگی نمیکنن بخاطر مامان بابا های عقده ایشون که مدام می‌خوام بچه اشون رو مد امروزی نشون بدن بچه از سن کم باید ترس از حرف مردم و غیره داشته باشه و مطابق میل مردم رفتار کنه! واسه همینه بچه ها میان فیس لبوبو هاشون رو میکنن 

وای منم امروز دقیقا یه اتفاق این شکلی داشتمیه دختربچه ای ۱۳ ساله حدودا با مامانش توی مطب مدام منو مس ...

بخدا یعنی مونده بودم بعد نگاهش کردم مسخره اش کردم دوباره با اخم نگاهم کرد یک ساعت نگاه لبوبوش میکرد پررو شدن