2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه روزانه با سوابق

93 بازدید | 25 پست

بچه ها من اگه با سوابق روزانه قبول شم میتونم حین تحصیل کنکور بدم و بعد اگه قبول شدم انصراف بدم ؟

واسه منی که برای عوض کردن روحیه چون خیلی حالم بده میخوام برم دانشگاه بعد همزمان کنکور بدم تا قبول بشم و برم چه پیشنهادی دارید هیچکیو ندارم توروخدا رد نشید

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نیست از دانشگاه روزانه انصراف بدی؟ 

اگه روزانه قبول شدی دیگه انصراف نده

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اطلاعی ندارم ولی الکی دانشگاه نروانصراف هزینه داره علاقه ام نداشته باشی تو درسات میمونی

خیلی شرایطم بده نمیدونم چیکار کنم بیست سالمه هنوز هیچی نشدم تا الان افسردگی داشتم الان میخوام برم دانشگاه بهتر بشم

به نظرت کاردانی گیاهان دارویی و معطر برم روحیه ام عوض بشه بعد برای کنکور بخونم ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
حیف نیست از دانشگاه روزانه انصراف بدی؟ اگه روزانه قبول شدی دیگه انصراف نده

رشته های بدردبخوری نیستن یعنی آینده نداره و علاقه ندارم مثل زمین شناسی مهندسی خاک و ایناست

منم میخواستم همین کارو کنم ولی شنیدم انصراف بدی که محروم میشی دانشجو هم که باشی فک کنم نشه کنکور بدی ...

پس بین آزاد و غیرانتفاعی کدومو پیشنهاد میکنی ؟ 

خیلی شرایطم بده نمیدونم چیکار کنم بیست سالمه هنوز هیچی نشدم تا الان افسردگی داشتم الان میخوام برم دا ...

والا چی بگم

درکنار دانشگاه اصلا نمیتونی

درواقع میخوای دوتا هندونه رو با یک دست بگیری که نمیشه عزیزم

انصرافم هفت تومن هزینه داره و بنظرم محرومیت هم شاملت میشه 

منم میخواستم همین کارو کنم ولی شنیدم انصراف بدی که محروم میشی دانشجو هم که باشی فک کنم نشه کنکور بدی ...

آخه شنیده بودم روزانه با آزمون محرومیت داره بدون آزمون نه

انصراف فک کنم هزینه داره و اینکه در کنار دانشگاه اصلاااا نمیتونی درس دیگه بخونی

هزینه انصراف از روزانه بیشتره یا هزینه آزاد و غیرانتفاعی ؟