داداشم از یک دختری خوشش اومد من و خودش رفتیم با مادر دختره حرف زدیم گفت من با دخترم صحبت میکنم نظرش بود زنگ میزنم بیاین بعد چند روز گذشت زنگ نزد مادرم به مادر دختره زنگ زد گفت باشه بیاین رفتن کلی خونه دختره حرف زدن گفتم ما فکرامون میکنیم دخترمون هم فکراشو میکنه نظرش بود اطلاع میدم ۲ هفته گذشته مادرم زنگ زد بهش گفت که تا فردا اطلاع قطعی میدیم مادرمم گفت میخواستم با دخترم بیام خونتون گفت باشه اطلاع میدم بعد امروز زنگ زد مادر دختره گفت که امشب بیاین باهم حرف بزنیم گفتین دخترم میخواد بیاد بیاین قدمتون رو چشم چرا اینجورین این یعنی اره یانه
اون مادره ذره ای سیاست نداره که هی میگه زنگ میزنم و اطلاع میدم. 😑😑😑😑
نظرشون مثبته و باید ادامه بدین دیگه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون مادره ذره ای سیاست نداره که هی میگه زنگ میزنم و اطلاع میدم. 😑😑😑😑نظرشون مثبته و باید ادامه بد ...
دیشب رفتیم داداشم با دختره کلی تو اتاق حرف زدن بعد که اونا نبودن مادر پدر دختره با ما حتی درمورد جهیزیه و اینا هم حرف زدن یک عالمه بعد که دختره و داداشم اومدن بیرون هی دختره میگفت باید بیشتر فکر کنم بعد من پرسیدم حالا نظرت چی بود تقریبا گفت خوب بود اخلاقمون هم انگار بهم میخوره ولی باید ی دو جلسه بریم بیرون ...حالا نمیدونیم نظرشون چیه واقعا امیدوار باشیم نباشیم
دیشب رفتیم داداشم با دختره کلی تو اتاق حرف زدن بعد که اونا نبودن مادر پدر دختره با ما حتی درمورد جهیزیه و اینا هم حرف زدن یک عالمه بعد که دختره و داداشم اومدن بیرون هی دختره میگفت باید بیشتر فکر کنم بعد من پرسیدم حالا نظرت چی بود تقریبا گفت خوب بود اخلاقمون هم انگار بهم میخوره ولی باید ی دو جلسه بریم بیرون ...حالا نمیدونیم نظرشون چیه واقعا امیدوار باشیم نباشیم
دیشب رفتیم داداشم با دختره کلی تو اتاق حرف زدن بعد که اونا نبودن مادر پدر دختره با ما حتی درمورد جهی ...
اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی عجله نکنید.
بذارید مدتی جلسات اشنایی داشته باشن.
حتما حتما پیش مشاوره برن.
اگر تهرانید معرفی کنم.
تو همین رفت و امدها خیلی چیزها دستگیر ادم میشه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401