2777
2789

سلام خانما اینجا کسی بوده جدیدا یعنی امسال زایمان کرده باشه؟ سزارین که انتخاب خودش بوده باشه و نامه گرفته باشه که بتونه با بیمه عمل بشه

خب طبیعتا بعضی دکتر ها این کارو انجام میدن و یه مبلغی به عنوان زیرمیزی میگیرن نامه فیک میزنن که مثلا سز دلیل پزشکی داشته

حالا من پیش ی متخصص رفتم گفتم میخوام این کارو کنی هزینه شو میدم گفت نه بخشنامه اومده حتی اگه نامه هم بدیم بیمارستان لحظه زایمان یه سونو تکمیلی میگیره که مطمئن بشه نامه واقعیه یا نه

میخوام ببینم راست گفته یا برای اینکه این کارو انجام نده این حرفو زد؟ چون یکی از دوستامون امسال بچه دار شد گفت دکترا اولش همینو میگن که انقدر اصرار کنی تا بعد نامه بدن اونم با نامه فیک رفت زایمان کرد بیمه پولشو داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هفته قبل فامیلمون پول داد سز شد 

دکترت زر میزنه 

اونایی که از بچه نوار میگیرن و سونو همشون از نزدیکان خود دکتر تشریف دارن 

دکتر بخواد اونام میخوان 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهرم بارداره . سزارین اختیاری خواسته . دکترش گفته مشکلی نیست و قبول کرده .

عزیزم اختیاری با اینی که من میگم فرق داره ها

اختیاری اینجوریه که دکتر تو رو معرفی می‌کنه به بیمارستان و تو آزاد هزینه پرداخت میکنی فقط هم بیمارستان خصوصی

ولی یکی مثل من که بیمه داره از دکتر درخواست نامه دلیل پزشکی میکنه یعنی به ظاهر سز اجباری که تو بتونی هزینه عمل رو با بیمه پرداخت کنی حتی دولتی هم میتونی بری

خواهر شما کدومشه الان؟

عزیزم اختیاری با اینی که من میگم فرق داره هااختیاری اینجوریه که دکتر تو رو معرفی می‌کنه به بیمارستان ...

آها پس من متوجه نشده بودم . 

نه خواهر من آزاد هستش با بیمارستان خصوصی . با بیمه و بیمارستان دولتی نیست 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
عزیزم اختیاری با اینی که من میگم فرق داره هااختیاری اینجوریه که دکتر تو رو معرفی می‌کنه به بیمارستان ...

توی سز اختیاری هم همون نامه داده میشه  طرف میره بیمارستان خصوصی و هزنشو بیمه پرداخت میکنه دیگه 

منتها اگه میخوای بری بیمارستان دولتی همه چی فرق داره تو بیمارستان دولتی فک کنم سختگیری اینا بیشتره ولی تو خصوصی راحت میری هزینتم بهت میدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ام دور از جون داشت از دست میرفت 

با بدبختی سزارین کردن

بیمارستان خصوصی و زیر میزی ب دکتر بدی انجام میدن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دو هفته قبل فامیلمون پول داد سز شد دکترت زر میزنه اونایی که از بچه نوار میگیرن و سونو همشون از نزدیک ...

بیه داشت فامیلتون؟ منم دوست خودم دوماه پیش بچش به دنیا اومده. یه دکتری تو تهران یه مبلغی گرفته نامه سز زده اینم‌رفته بیمارستان خصوصی آنلاین هزینه عمل رو کم کردن فکر کنم کلا ۱۰،۱۵ تومن شده

ولی این دکتر ک من پیشش رفتم برگشت گفت آره منم قبلا انحام میدادم الان بخشنامه اومده و فلان

ولی من فکر می‌کنم راهی هست که دکترا بتونن انجام بدن