2777
2789

هنوز زن داداش دار نشدم ولی میخوام ی جوری باهاش باشم که اذیت نشه تو زندگیش...

حداقل از من یکی اذیت نشه

جاری هم کلا نداره خوشبختانه🤕😂

نمیخوام مث من بشه🥲من که خداروشکر به کسی بدی نکردم فکر کنم 

خدا‌کنه اونم مث من باهام مهربون باشه😂

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

با اجازه استارتر خانم خوشگلا خواهش میکنم یه کمکی بهم کنید بیایدد تاپیک اخرم اگه چیزی از شرایطم میدونید بگید پرورشگاه میپذیره؟؟؟ و اینکه شرایط پذیرش پرورشگاه چیه خواهش میکنم من دارم نابود میشم تو این خونه بیاید تاپیک اخررم لطفا خیلیی مهمه اخه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو بچه میبینن اعصابم خورد میشه

محل نزار اگه باهات بده 

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

فقط یه چیز رو مد نظر داشته باش پول داداشت کامل مال اونه آتیش بزنه لباس بهره خونه بهره ماشین بخره بره رستوران بده خونواده اش مال خودشه شما حق دخالت نداری 

اینجوری با هم به مشکل نمی‌خورد 

فقط یه چیز رو مد نظر داشته باش پول داداشت کامل مال اونه آتیش بزنه لباس بهره خونه بهره ماشین بخره بره ...

اره به این فکر کردم

من اینجوری نیستم بدجنسم نیستم کاری به کار کسی ندارم

چون ازش هست سال کوچیک نرم بهم میگه نینی

ولش کن

افرین کار خوبی می کنی. مطمین باش همین که تو زندگیشون دخالت نکنی و کاری بهشون نداشته باشی بهترین خواه ...

اره والا 

من خودم خواهر شوهرم بعضی وقتا به کارامون دخالت میکنن میدونم چه حسی داره

اره به این فکر کردممن اینجوری نیستم بدجنسم نیستم کاری به کار کسی ندارم

وقتی آدم توی شرایطش قرار میگیره میبینی داداشت چند شیفت کار کرده خانم با خواهرانش رفته رستوران لاکچری طبیعیه بهت فشار بیاد ولی مدام باید بگی پولا مال اونه هر کاری می‌کنه به من ربطی نداره