منظورت آزاد تهران جنوبه؟ من الان تهران مرکزم ولی بپرس شاید بدونم
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
منظورت آزاد تهران جنوبه؟ من الان تهران مرکزم ولی بپرس شاید بدونم
آره میخواستم ببینم این دانشگاه حسابداری داره یا نه؟ و اینکه من الان با دیپلم تجربی میتونم تو دانشگاه شرکت کنم این رشته رو یا نه؟ معدلم ۱۵ هست دیپلم البته
یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره میخواستم ببینم این دانشگاه حسابداری داره یا نه؟ و اینکه من الان با دیپلم تجربی میتونم تو دانشگاه ...
بله فکر کنم بله با سوابق میتونید بعد ۲۱ میاد و البته بهمن شروع میشه ترم نه مهر و اینکه از تهران جنوب پایینتر نرید که دیگه بقیه دانشگاه های ازاد اصلا رنک ندارن
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر