2777
2789

کسی،هیت واسه ازدواج استخاره کرده باشه و جواب استخاره خوب اومده باشه یا برعکس؟؟؟

اونایی ک خوب اومده و ازدواج کردن الان زندگیتون چطوره؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ب استخاره تصمیم ب زندگی میگیرین؟

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
از چی نظر ازش راضی نیستی

ببین آدم خوبیه خوش اخلاقم هست بعد ۳ سال هنوز دستشو بالا نگرفته 

ولی رفیق بازه و زیادی مهربون می‌دونی این باعث شده نتونیم پیشرفت کنیم تو زندگی 

برای من خوب اومد زندگیم کوهه🤣🥴

کوه چی؟

کوه مشکلات؟

میشه بیایین تایپیک قبلیم لطفا 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نه اما وقتی تو دوراهی میمونم استخاره میگیرم .

میشه بیایین تایپیک قبلیم لطفا اونجا شرایط و گفتم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی ک اینجوری بخاد شروع بشه واقعا بنظرت زندگیه؟

آدم باید تحقیق کنه تحقیقققققق

من اون موقع ۱۷ سالم بود بچه اول خانواده هم بودم زیاد بهش سخت نشد که بگیریم زیادم تحقیق نکردیم 

ولی خب بازم برای زندگی بد نیست فقط یکاریش کنم رفیقاشو کمتر زیارت کنه خوب میشع

ببین آدم خوبیه خوش اخلاقم هست بعد ۳ سال هنوز دستشو بالا نگرفته ولی رفیق بازه و زیادی مهربون می‌دونی ...

خوشگل و خوشتیپه؟

تایپیک منو بخون 

دیگه بهت خیانت نکرد ؟

زن عموم میگفت استخاره کردم بد اومده ولی توجه نکردم و به عموت جواب مثبت دادم و الان پانزده سال میگذره و زندگی خیلی خوبی دارن

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
نه اما وقتی تو دوراهی میمونم استخاره میگیرم .میشه بیایین تایپیک قبلیم لطفا اونجا شرایط و گفتم

خو سرکتاب بگیر بهتره ک

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد