2777
2789

من فقط یه بار مدرسه رو پیچوندم با دوست پسرم رفتم بیرون 

که اونم مدیر فهمید از اون موقع بهم خیلی گیر داد 

یا دوستم دستگیر در رو شکوند 

به جای دوستم منو صدا زدند 

یا مدیر بهم میگفت تو تو مدرسه حرف های زشتی میزنی😐😂

و....

امسال میخوام دور از حاشیه باشم 

چیکار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر یاد خودم افتاد سال دوازدهم حاشیه حاشیه کنکورم به گند خورد در حدی که روزا دلم نمیخواست وارد کلاس بشم هعی...

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

چقدر یاد خودم افتاد سال دوازدهم حاشیه حاشیه کنکورم به گند خورد در حدی که روزا دلم نمیخواست وارد کلاس ...

چه بلایا که سر پانسیون و هم گروهی شدن سرم نیومد

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

من راهنمایی که بودم شیطون ترین و شر ترین بچه مدرسمون بودم بخصوص نهم با اینکه تیزهوشان بودیم و مدیرو  معاونا باید منطقی تصمیم بگیرن ولی هر سرییییییییییی که چیزی میشد منو میبردن دفتر ولی همچنان معلما دوستم داشتن
خوبیس اینه همه دوست داشتن باهام دوست شن😂

روز اخر مدرسه مدیرمون بغلم کرذد گفت تروخدا اونور رفتی شر درست نکن بشین درستو بخون شر شناخته نشی منم حرفشو گوش دادم