2777
2789

سلام من ۲۱ سالنه و ۳ ساله ک طلاق گرفتم و بچه هم ندارم.یه خاستگار دارم ک ایشون هم طلاق گرفتن و مهریه دادن ولی بچه ندارن ۳۰ سالشونه این آقا تک فرزنده.یه مدت کافی نت داشته،یه مدت تو مبل سازی کار میکرده،یه مدت هم تو اسنپ الان هم یه پارتی پیدا کردن که بره  پارچین کارکنم.وضع مالی خوبی هم دارن.هنوز هم دیگه رو ندیدیم ولی من ب شدت مخالفم اما مادرم اصرار داره ک یه قرار ملاقات داشته باشیم.واسه من خیلی مهمه ک همسرم اهل سیگار و دودنباشه.اما مادره پسر گفت تاحالا ندیدم پسرم چیزی بکشه اما شنیدم ک سیگار و میکشه.مسئله دوم اینکه انگار این آقا اهل کار نیست هر چند وقت یکبار یخ کار جدید و شروع میکنه اما مطمئنم ک خانواده خوبی هستن.

بعداینکه میترسم منو با زن قبلیش مقایسه کنه آخه همسرسابقم منو با دخترای کوچه خیابون از لحاظ ظاهری خیلی مقایسه میکرد

حالا میخام بدونم نظر شما چیه ممنون میشم ک کمکم کنید 🙏🙏

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج با تک فرزند سخته سنی نداری صبر کن کیس های بهتر پیدا بشن یا برو سرکار فعلا فکر ازدواج نباش

خیلی تنهام اذیت میشم 

هم شاغلم هن درس میخونم 

دیکه نمیکشم واقعا 

ب شدددت خواهر بد اخلاقی دارم ک عذابم میده .مامانم اصرار داره ک یه قرار ملاقات بزارم چون هنوز ندیدمش

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین گلم زندگی دومته باید خیلی با احتیاط بری جلو 

اول اینکه پیش درو همسایه اصلا پخش نذار بشه دوم حداقل ۳ ماه نامزدی غیر رسمی باش تا بشناسیش بعدش برو پیش مشاور ازدواج 

مجرد موندن خیلی بهتر از یک زندگی متاهلی اشتباهه 

پس حواستو خوب جمع کن❣️

ببین گلم زندگی دومته باید خیلی با احتیاط بری جلو اول اینکه پیش درو همسایه اصلا پخش نذار بشه دوم حداق ...

من خودم راضی نیستم مادرم گیر داده ک قرار ملاقات بزار اگه خوشت نیومد جواب رد بده 

دوبار مامانم سرخود استخاره گرفته بار اول خوب اومده بار دوم میانه 

اعصابم داغونه 

من خودم راضی نیستم مادرم گیر داده ک قرار ملاقات بزار اگه خوشت نیومد جواب رد بده دوبار مامانم سرخود ا ...

بنظرم باهاش صحبت کن بهتر یکم باهاش آشنا بشی شاید واقعا آدم خوبی بود

حالا یک بار دیدن به منزله قبول کردن نیست که اینقدر بزرگش میکنی ببینش حالا چند بارم صحبت کن نخواستی بسبلامت حالا شاید پسره هم خوشش نیاد به توافق نرسیدیم عجله چرا