2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیٖم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اپلیکیشن رایگان "هزار و یک صلوات"

این برنامه پر از خیر و برکت را در شب میلاد فخر عالم بشریت مولا رسول اللهﷺ و فرزند دلبندش امام جعفر صادق (ع) دانلود کنید:

۞فوق برنامه ای در مورد صلوات

۞هر چه صلوات روایت شده

۞عظیم ترین ذکرهای صلوات

۞بیش از پنج هزار ذکر صلوات

۞دنیایی از ذکر و دعاهای استغفار 

۞دنیایی از تسبیحات خداوند

۞دعاهای شکرگزاری درگاه خداوند

۞دعاهای بزرگ و واقعا پرفضیلت

۞با گرافیکی شیک و جذاب

در یک اپلیکیشن بنام:

"هــزار و یک صــلوات"

#عالی عالی عالی

#فوق العاده جذاب

#فوق العاده بی نظیر

#هدیہ ای برای اهل ذکر و دعا

#بهترین وسیله برای شادکردن روح اموات

این برنامه روی گوشی نصب میشود. کافیست در جستجوی خود در مارکتهای اندرویدی بخصوص بازار و مایکت و گوگل پلی اسم "هزار و یک صلوات" را بنویسید حتما بالا خواهد آمد دانلود بفرمایید و به اشتراک بگذارید و خود و امواتتان را غریق رحمت الهی کنید.

لطفا تو این شب عزیز برا آرزو دلم دعا کنید قربون محبتتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم🙏

💞🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️