2777
2789
عنوان

درمان موخوره

53 بازدید | 8 پست

موهام پر از موخوره شده

انواع موخوره تو موهام پیدا میشه موخوره ی نقطه ای دو شاخه سه شاخه درختی یه ماه پیش خودم با قیچی یه مقدارش و کوتاه کردم الان دوباره در اومده چطور درمانش کنم 

اول موخوره گیری کن 

از رو بالشتی ساتن و یا ابریشمی استفاده کنید 

از ماسک مو استفاده کنید و پایین موها رو حتما روغن آرگان بزنین

از اتو خیلی استفاده نکن

از شونه چوبی استفاده کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول بیوتین و نوک موهات را باید موخوره ها را بگیری روغن بادام تلخ هم بزنی فقط نوک مو

روغن بادام تلخ و بزارم رو موهام بمونه با بعد یه مدت بشورم ؟ موهای خودم خیلی چربه 

روغن بادام تلخ و بزارم رو موهام بمونه با بعد یه مدت بشورم ؟ موهای خودم خیلی چربه

بزن بذار دو سه ساعت بمونه بعد بشور .کپسول بیوتین فراموش نشه.موهات را زیاد هم شامپو نزن هفته ای دوبار

اول موخوره گیری کن از رو بالشتی ساتن و یا ابریشمی استفاده کنید از ماسک مو استفاده کنید و پایین موها ...

خیلی ممنونم کدوم برند از ماسک مو رو پیشنهاد میکنید  ؟