2777
2789
عنوان

به به تولد داریم😍💋🎈✨🎉

129 بازدید | 16 پست

🎉 تولدت مبارک! 🎉
امیدوارم امروزت پر باشه از لحظه‌های خوب، آدمای خوش‌انرژی، و کلی کیک و شیرینی که بدون عذاب وجدان نوش جان کنی 😋🍰🍩

یه سال دیگه گذشت و تو یه مرحله جدید از بازی زندگی رو شروع کردی 🎮
امیدوارم این مرحله پر باشه از امتیازهای بالا، جایزه‌های غیرمنتظره، و صفر تا صد موفقیت! 💪🌟

تولدت یه بهونه‌ست برای اینکه بگیم:
دمت گرم که هستی، که تلاش می‌کنی، که لبخند می‌زنی، و که گاهی با یه جمله ساده حال آدمو خوب می‌کنی 😊

🎈🎁🍬🧁🍫🌈🎊💥

راستی...
اگه امروز یه نفر بیاد بگه: "بهترین آدمی که می‌شناسی کیه؟"
من نمی‌گم اسم تو رو... چون نمی‌خوام بقیه هم بدونن همچین آدم خفنی وجود داره و بیان بدزدنت! 😜

تولدت یه بهونه‌ست برای اینکه یه عالمه کیک بخوری بدون اینکه کسی بگه "بازم شیرینی؟!" 🍰
یه بهونه‌ست برای اینکه بخندی، برقصی، و حتی یه ذره ادا دربیاری چون حقته! 💃🕺
یه بهونه‌ست برای اینکه بگی: "امروز فقط من مهمم!" و راست هم بگی 😎

🎊🎈🍬🍩🍫🧁🎁🌟💥🎉

امیدوارم امسال اونقدر اتفاقای خوب بیفته که مجبور شی یه دفتر جداگانه بزنی برای ثبت خوشحالی‌هات 📓✨
اونقدر بخندی که لپ‌هات درد بگیره، اونقدر عاشق بشی که قلبت قلقک بخوره، و اونقدر بدرخشی که خورشید بگه: "عه ببخشید، مزاحم شدم!" ☀️😆

و یادت باشه:
زندگی یه بازیه، و تو از اون بازیکنایی هستی که همیشه یه حرکت خاص تو آستینش داره 🎮♟️
پس هر روز رو با همون انرژی خاص خودت شروع کن، چون دنیا به آدمای باحال مثل تو نیاز داره 🌍💫

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@coco_pishi‍@nilan18‍ من نمیدونم تو همون نیلایی یا نه😑😂@اوج_آسمان‍ @ومپایر_اعظم‍ @sepidehas‍ دخترا ...

تولدش مبارک🥲

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

مرررسی قلبمممدورتتت بگردممم ، کلی ذووق کردممچشام اشکیی شدد ، مررسی🥺💗🎀

تولدت مبارک عزیزدلممممممممم🎂💙💛

همیشه شاد باشی و لبت خندون🥰😚

موفق و سربلند

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

@coco_pishi‍@nilan18‍ من نمیدونم تو همون نیلایی یا نه😑😂@اوج_آسمان‍ @ومپایر_اعظم‍ @sepidehas‍ دخترا ...

ای خوداااااا 🥹 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

کدوم نیلا؟

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید