2777
2789

سلام

یکی از دوستام که بارداره میگه هر روز خواهر شوهرام زنگ میزنن به شوهرم که اسم بچه رو بزار این و اون.....

و با شوهرش بحث میکنه و میگه مادر بچه منم و من میگم اسم بچه چی باشه شوهرشم میگه اونا عمه بچه هستن حق دارن نظر بدن

دوستم گفت که بهش گفتم اصلا منو آدم حساب نمیکنن انگار من دستگاه حمل بچه هستم یکبار دیگه زنگ زدن بد میبینن

چند روز بعدش که زنگ زدن گوشی رو از دست شوهرش کشید بهشون گفت واسه بچه های خودتون اسم انتخاب کنید بچه من به شما ربطی نداره.

راست میگه اصلا بهش زنگ نمیزنن حالشو بپرسن فقط زنگ میزنن به برادرشون که اسم بچه چی بشه ی چی نشه

لطفا از این خواهر شوهرا نباشین و دخالت نکنید

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر شوهرس ...شل بازی در میاره

دقیقا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

حالا یه نظر دادن 

دوست شما میتونه اهمیت نده و در آخر خودش و همسرش اسم رو انتخاب کنن

خاله ها نظر بدن ایراد نداره

فقط عمه نباید نظر بده🫤

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

چقد زشت و بد

فوقش طرف بیاد به مادر بچه پیشنهاااد بده

چقد بیشعور ، البته شوهر بیشعور تر که طرف اوناست

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

وای چه رو مخ باید شوهره جمعشون کنه

همه چیز تقصیر شوهرشه اون رو میده بهشون

اینم به شوهرش گفته اگه اسمی که بخوام نزاری رو بچه بچه رو ول میکنم میرم

فرستادم صلوات عزیزم

برا رویا و محمد حمد بخون لطفا ❤️

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

حالا یه نظر دادن دوست شما میتونه اهمیت نده و در آخر خودش و همسرش اسم رو انتخاب کننخاله ها نظر بدن ای ...

به مادر بچه هم اهمیت بدن نه اینکه زنگ بزنن به شوهر و اصلا کاری به مادر نداشته باشن

به مادر بچه هم اهمیت بدن نه اینکه زنگ بزنن به شوهر و اصلا کاری به مادر نداشته باشن

والا اگه هم زنگ میزدن زن داداش و نظر میدادن باز هم دوست شما یه داستانی ازش در میاورد 

خب صرفا نظر دادن تحمیل که نکردن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

مادرشوهر منم گفت من دو تا اسم برای بچتون انتخاب کردم!!! حالا ما عقدیم تازه. بعد دید دارم زل زل نگاش میکنم گفت البته خودتون باید اسمشو انتخاب کنید. خواهرش که اولین باری که بغد نامزدی رفتیم با هم بیرون اونم بود گفت این اسم بچتون  باشه قشنگه؟!!! منو شوهرم اینجوری🫤بودیم

یا خواهرش سر لباس عروسی کچلم کرده همه رو به صف کرده که منو راضی کنن لباس پفی بگیرم. میگم بابا خب سلیقه ی من نیست من دامن ساده و لخت دوست دارم!!! 

شوهرمم توپید بهشون گفت موقع عروسی خودت لباس انتخاب کن. برای بچه خودت تصمیم بگیر دست از سر ما بردارید خودمون به اندازه کافی مشکلات داریم