2777
2789

من میگم باید سریع فراموش کرد ولی پارتنرم میگه نه من یادم میمونه):دیشب بحث کردیم بهش گفتم بعضی کارات باعث میشه از رابطمون دلزده شم، اونم گفت میلی به صحبت کردن باهات ندارم

من از حرف اون ایراد نمیگیرم چون میگم حالا وسط بحث بوده یچی گفته ولی اون نه): اصلا اینجوری نیست

دلیل کات نکردنم با وجود همه این رفتارا و بی احترامیاش اینه که پزشکی قبول شدم ولی اون نه و نمیخوام فکر کنه بخاطر این میخوام جدا شم

بستگی داره به اون حرف واقعا 

اما کار شما درسته و موفق میشی تو رابطه 

اون پسر خودش بیشتر اذیت میشه 

دلیلت هم اگر فقط اینه اشتباه میکنی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچكدوم. بايد مشكل رو حل كرد تا ديگه بدتر نشه. با فراموش كردن بعدا مثل عقده ميشه و يه روزي ميزنه بيرون و دعواي بزرگتري پيش مياد. بايد حلش كرد و بعد فراموش كرد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.