2777
2789

بهم زور میگه بچه دار شووو الان وقتشه

میگه چرا انقد با خانواده شوهرت کم رفت و امدی رفت امد داشته باش زیاد 

بهم میگه چرا نمیزاری شوهرت با دوستاش جمع بشه  اینجوری برای تو بد میشه 

میگع وقتی شوهرت میره کار شهر دور خونه مامان شوهرت بمون.  خونه مادرشوهرت بمون چون مریضه پیشش باش 😅

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون داری ک جواب بده بگو خودم بهتر میدونم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شعر گفته خالت 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

تاپیک تو دیدم قفل کردی از بس رید بودن بهت تو اگه خوشبختی چرا همش نگران شوهرتی لنگاتم که ۲۴ساعت هوان� ...

بوی سوختنت تا اینجا اومده 

پیف پیف

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖