2777
2789
عنوان

پنکیک که همه اش ضرره

179 بازدید | 28 پست

چرا می گن صبحانه مقوی و سالم بهش 🤔

شکر سفید و آرد سفید و روغن نباتی و پکینگ پودر و تخم مرغ همه اش ضرره کجاش مفیده🤔خب مگه نون  و عسل چشه هم خوشمزه هم مقوی هم بی درد سر یا نون و شیره انگور 🤔حتما باید یه ریخت و پاشی بشه و یه چیز کاملا مضر پخت بعد داد بچه بدبخت مثلا بخوره🤔تا در آینده سلامتیش هم با مشکل روبه رو شه🤔

کلا قند سر صبح بده حالا پنکیک یا شیره و عسل 

یه نوع پنکیک پروتیینی و رژیمی هست اون خوبه 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا طعمشو دوس دارن میخورن

جایی دیدم واسه بچه درست کرده بود به زور میداد بهش بخوره می گفت مقویه،کنجکاو شدم چی ریخته داخلش که می گه مقویه وقتی فهمیدم از چی درست کرده و به چی میگه مقوی هنگ کردم 

کلا قند سر صبح بده حالا پنکیک یا شیره و عسل یه نوع پنکیک پروتیینی و رژیمی هست اون خوبه

اگه مثلا آرد کامل باشه و بکینگ پودر نزنه ،جای شکر هم با چیز طبیعی مثل شیره اضافه کنه و روغن هم روغن زیتون یا یه چیز سالم جایگزین کنه تازه میشه گفت سالمه حالا نه خیلی هم مقوی

شیره و عسل اصلا بد نیستچون قند مصنوعی نداره

قند خون رو یکدفعه بالا میبره و افت سریع قند میگیرید که همورمون های گرسنگی و کورتیزول رو به هم میریزه 

همه این چیزام گلوگز دارن که فرقی نداره قند مصنوعیه یا طبیعی 

پنکیک اصلا روغن نمیخواد😐ی کوچوووولووووو کره کافیع

نه واسه اینکه خوب سرخ بشه باید زیاد روغن بزنی

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

قند خون رو یکدفعه بالا میبره و افت سریع قند میگیرید که همورمون های گرسنگی و کورتیزول رو به هم میریزه ...

مصرف  هر روز صبح قبل از  یا تمرین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و انرژی لازم را برای شروع روز فراهم می‌آورد.  حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و ترکیبات ضدباکتریایی  که به پاکسازی بدن از سموم و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

قند خون رو یکدفعه بالا میبره و افت سریع قند میگیرید که همورمون های گرسنگی و کورتیزول رو به هم میریزه ...

حالا عسل و شیره کم بخوری خوبه مقوی هم هست .ولی شکر سفید که واسه مربا مثلا میزنن عامل اصلی دیابت هست .البته همون عسل و شیره هم زیادش خوب نیست در حد اعتدال 

مصرف هر روز صبح قبل از یا تمرین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و انرژی لازم را برای شروع روز ...

اصلا فهمیدی من چی گفتم یا دویدی از گوگل یه چیزی کپی کردی؟