2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10854 بازدید | 305 پست
خودمم ناراحتم دلم میخواست شلاقی بمونه، هرچند که خود ارایشگرم قبول نداشت گفت باید دوباره بیای تا نتیج ...

اره خب طبیعیه 

من الان لیفت کردم دکتر گفت بعدا نتیجه رو نشون میده الان به مامانم نمیگم که بگه چرا هیچ فرقی نکردی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب طبیعیه من الان لیفت کردم دکتر گفت بعدا نتیجه رو نشون میده الان به مامانم نمیگم که بگه چرا هیچ ...

امان از این مادرای ایرانی🤦🏻‍♀️😂💔

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خیلی بی ملاحظه شدن ای قشرپروتین تراپی میکنن کچل میکننکراتین اینهناخون رو داغون میکننمژه رو داغون میک ...

یکیشون چند وقت پیش میگفت ما و دکترا توی یه سطح هستیم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ای کاش همچین ارایشگری گیر مشتری عوضیم میوفتاد که هنوز ۸۰۰ تومن پول میکاپ و شینیونم رو نداد

گدا پرستار هم بود مثلا چقدر هم تعریف کرده بود فکر کردم حقوق بگیره پولم رو میده واسه همین گفتم موردی نداره بعدا پرداخت کنید

حرومش شه 

همچنان امیدوار

مطمئنی ازدواج کردی دیگ نچرال تا این حد ندیدم من والا

منم متاهلم دقیقا مثل این خانوم تا حالا آرایشگاه نرفتم 

فقط برای عروسی خودم رفتم

آرایش در حد ضد آفتاب حتی عروسی ها

رنگ هم خودمتو خونه انجام میدم

ابرو هم خودم میگیرم 

چون طبیعی بیشتر دوست دارم 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
خوش ب حالتون چه پولایی دارین.ارایشگاه نرفتم تا بحال حتی عروسیم

کاش امثال شما بس میکردید. منم تا حالا آرایشگاه نرفتم حتی برای کوتاهی ساده. حتی برا جشنها.  ولی حسرت بقیه رو نمیخورم .کنایه نمیزنم. 

شاید این بنده خدا جنس موهاش یه زخم بوده رو دلش. و برای درمان رفته کراتین. 

همه که از سر مستی نمیرن. 

هعی خوش به حالت راه میندازین گند میزنید به زندگی بقیه ادما.