۸ تومن ازم گرفت کراتین کرد سه روز شلاقی موند امروز رفتم حموم دیگه شلاقی نیست
رفتم دم سالن عکس موهای قبلمو نشون داد گفت موهات آفریقایی و وز بود الان صاف و نرمه فقط ۲۰ درصد برگشته ، گفتش برای تثبیت ۲۴ شهریور دوباره بیا کاملا رایگانه
بچه ها حالم خیلی بده به بدبختی خانواده مو راضی کردم الان دارن بهم سرکوفت میزنن مامانم باهام قهره میگه حقته هر بلایی سرت بیاد😔😔💔
BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش ب حالتون چه پولایی دارین.ارایشگاه نرفتم تا بحال حتی عروسیم
خیلی قانع نیستی؟
البته منم دوست ندارم برم ارایشگاه مگه وسیله های خودمو ببرم با اونا ارایش کنن
ولی شوهرت برات خرج میکنه؟
فقط ارایشگاه نمیری یا کلا کم خرجی؟
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
عزیزمانشالله ترمیم بری درست میشهمن هم یکبار از کراتینم راضی نبودم ولی آرایشگر قبول نمیکرد کارش بد بو ...
باز خوبه اتحادیه اینا رسیدگی میکنن دکترا که هیچ
بنظر من درامد دکترا حرومه
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
عزیزمانشالله ترمیم بری درست میشهمن هم یکبار از کراتینم راضی نبودم ولی آرایشگر قبول نمیکرد کارش بد بو ...
من که بهم گفته باید حتما ترمیم و تثبیت کنی جنس موهات ضخیمه مواد رو میخوره، فعلن نمیتونم شکایت کنم باید برم ترمیم بعدش اگه خدایی نکرده خوب نشد برم اتحادیه
استارتر چون خانوادت سرکوفت میزنن این حس رو داریمنم کاری انجام میدم به مامانم نمیگم
خودمم ناراحتم دلم میخواست شلاقی بمونه، هرچند که خود ارایشگرم قبول نداشت گفت باید دوباره بیای تا نتیجه اصلی شو ببینی برای همین دوباره بهم نوبت داد البته رایگانه گفت