2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10856 بازدید | 305 پست

قیمت کراتین الان چقدره؟

کسی اطلاع داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما نمی‌خواد نمک بپاشی به زخم من زمین گرده سر خودتم میاد در ضمن پول بابا جونم نبود پول کار کردن ...

باشه حالا ناراحت نشو خب خیلی زیاد گرفته کافی نبود موادشم خوب نبوده برو ترمیم اگه بازم خوب نشد شکایت کن پولتو بگیر 

عزیزم

انشالله ترمیم بری درست میشه

من هم یکبار از کراتینم راضی نبودم ولی آرایشگر قبول نمیکرد کارش بد بوده

رفتم اتحادیه

بعد از یک ماه زنگ زدن گفتن برم اتحادیه

آرایشگر هم اومده بود

اونجا موهامو دیدن و گفتن موهاش موج داره

نصف پولی که داده بودم رو برگردوند

خوش ب حالتون چه پولایی دارین.ارایشگاه نرفتم تا بحال حتی عروسیم

خیلی قانع نیستی؟ 

البته منم دوست ندارم برم ارایشگاه مگه وسیله های خودمو ببرم با اونا ارایش کنن 

ولی شوهرت برات خرج میکنه؟

فقط ارایشگاه نمیری یا کلا کم خرجی؟

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

عزیزمانشالله ترمیم بری درست میشهمن هم یکبار از کراتینم راضی نبودم ولی آرایشگر قبول نمیکرد کارش بد بو ...

باز خوبه اتحادیه اینا رسیدگی میکنن دکترا که هیچ

بنظر من درامد دکترا حرومه

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

استارتر چون خانوادت سرکوفت میزنن این حس رو داری

منم کاری انجام میدم به مامانم نمیگم 

خیلی پول زیاد میگیرن. ی رنگ مو ساده خداتومن پول میگیرن شاید یک دهم ش پول رنگ باشه بقیه ش پول حروم

چرا حروم باشه.

اول دستمزدی که طی کردند و شما هم رضایت دادید.

دوم پول تجربه و هزینه اجاره محل و وسایل و ...

سوم هزینه ریه و سلامتی که بابت کار با مواد شیمیایی میگذارند.

عزیزمانشالله ترمیم بری درست میشهمن هم یکبار از کراتینم راضی نبودم ولی آرایشگر قبول نمیکرد کارش بد بو ...

من که بهم گفته باید حتما ترمیم و تثبیت کنی جنس موهات ضخیمه مواد رو میخوره، فعلن نمیتونم شکایت کنم باید برم ترمیم بعدش اگه خدایی نکرده خوب نشد برم اتحادیه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

استارتر چون خانوادت سرکوفت میزنن این حس رو داریمنم کاری انجام میدم به مامانم نمیگم

خودمم ناراحتم دلم میخواست شلاقی بمونه، هرچند که خود ارایشگرم قبول نداشت گفت باید دوباره بیای تا نتیجه اصلی شو ببینی برای همین دوباره بهم نوبت داد البته رایگانه گفت 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️