2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10854 بازدید | 305 پست
سلام شغل خوبی نیست پول دور ریختنه الان بهم شلیک مستقیم میکنن ولی بدونید آدم باید با خودش کنار بیاد ز ...

رنگ مو برای کسایی که سفید دارن خب لازمه ولی اونم درست انجام نمیدن رنگاشون واریاسیونه زارپ میره و چشما از شدن امونیاک رنگ دوزاری که پول میلیونی میگیرن میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش مصنوعی که همه شبیه همن دوست ندادممو اینا هم رنگ نمیکنمخودم ارایش کردم عروسیم

اها اینجوریم خیلی خوبه منم موافقم همه یک سبک و با پنهان کردن ویژگی های خاص صورتشون میکاپ میشن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

خیلی بی ملاحظه شدن ای قشرپروتین تراپی میکنن کچل میکننکراتین اینهناخون رو داغون میکننمژه رو داغون میک ...

دقیقا اصلن اینجورکه توفیلماوتبلیغات نشون میدن نه به جنس مودقت میکنن نه مراقبن اصلن براشون مهم نیست من یبار پوست سرموآرایشگرسوزوند رنگشم قشنگ نشدآخرم عیبوگذاشت روموهام منم وقتی اون رنگارفت بعدچندماه باسرچ تونسوم یه رنگ خیلی شیک دربیارم روموهام همه دهنشون بازمونده بود

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
جاش خوب نبوده .ماله من کاملا صاف و شلاقی میمونه فقط ریشه هاش در میاد

به من گفت موهات خیلی ضخیمه مواد رو میخوره، گفت به جنس مو بستگی داره

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

به نظرم یا برای تثبیت برو یا قیدشو بزن و اتحادیه شون بگو.به ارایشگرای سایت بر نخوره انقدر بدی دیدم از ارایشگرها جرات نمیکنم برای هیچ کاری برم .منم کراتینه م مثل شما شد پول زیادی هم گرفت ازم برای اصلاح میری هر مدلی میخان نازک میکنن ابرو هاشور و میکرو و اینا میری جوری گند زدن برام که چندین جلسه درگیر ریموو و لیزر شدم کوتاهی چتری هم نگم برات که سه بار رفتم پیش سه جای مختلف هر بار میگم پرده ای باز یه قیچی میزنن صاف و یه سطح کوتاه میکنن.دیگه با خودم عهد بستم هیچ وقت ارایشگاه نرم

کلا سود کلانی به دست میارن که آدم واقعا حس می‌کنه این پول و مبلغ غیرمنصفانه هست 

من چند روز دیگه جشن عقد دعوتم 

گفتم یه میکاپ خیلی ساده چند 

رقم نجومی گفت

درحالی مواد آرایشی مصرفی‌شون خیلی معمولی هست که برای یه عالم آدم استفاده میکنن 

کلا هم مثلا نیم ساعت کار داره

بازم هرجور صلاحه......

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

عزیزم من خودم کار کردم پرستارم پول بابام نیست بابام کارگره ، منم اولین بارم بود رفتم که اینطوری خراب ...

نرم کننده نزن در ضمن فدای سرت آدم باید تو زندگیش خیلی چیزا رو تجربه کنه من فر گذاشتم موهام سوخت اصلا ناراحت نشدم دوباره بلند شد ودیگه دنبال این کارا نمیرم