2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10859 بازدید | 305 پست
تا چند روز شلاقی بود از شما؟ چند بار پیشش رفتین ؟

برا هر دسته ی موت چند بار اتو کشی کرد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم کدوم شهری؟ موهات بلند و پرپشت بود علاوه بر هزینه مواد هزینه دستمزد و و اجاره سالن و برقی و... ...

بله بسیار حجیمه و ضخیم و خشک و زبر 

تا زیر شونه هام میاد

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اولین بار اینطوریه .من موهام وز آفریقایی نبود ولی باز بار اول برگشت بار دوم ک رفتم البته ۶ماه ب ...

راست میگی یعنی طبیعیه بعد از سه روز که رفتم حمام دیگه شلاقی نیست؟ 

گفتش ۲۴ شهریور بیا تثبیت کنم اینطوری یک سال شلاقی میمونه

منم ۲ میلیون دادم برای لیفت ابرو مژه گفت تا دوماه ماندگاری دارهگفت دو روز اب نزن بعدد و دور ...

وای متاسفم منم درکتون میکنم الان

ببین عزیزم شما هر هفته هم بری این ارایشگرا بهت میگن چرا هر روز نمیای اصلاح ! اگه اسم بند هم بیاری نا ...

ببخشید قیمت وکس 300هزاره 

من اینجا ارایشگاه میرم موادش سبزه 

اسم مواد سبز چیه 75هزار میگیره

همین که موهامو نسوزوند بایدخدارم شکرکرد دیگه شکایت نمی ارزید خودشم دید دیگه گفت رفتی خونه پمادسوختگی ...

باز خوبه شوهرت شوخی میکنه من خانوادم سرکوفت میزنن 

راست میگی یعنی طبیعیه بعد از سه روز که رفتم حمام دیگه شلاقی نیست؟ گفتش ۲۴ شهریور بیا تثبیت کنم اینطو ...

اره با یکبار ک نمیشه.حتی شده بار سوم البته با فاصله زمانی کل موهاتو دوباره کراتین کن .بعد ک صاف شد دیگه فقط ریشه گیری کن هزینه کمتر بیفته

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خب اون ماده کراتین شسته شده دیگه موندگار که نیست شما تا کی مثلا فکر کردی میمونه معمولا تا چند ماه می ...

شما تجربه دارید ؟ من انتظار داشتم حداقل تا یک ماه شلاقی بمونه 💔

نباید با حموم این جوری میشد که.من خودم کراتین میکنم. تا وقتی موها از ریشه درنیاد میمونه. البته مواد ...

منم گفت مواد عالیه و آنزیم داره و این حرفا 

الان دیگه شلاقی نیست فقط صافه 😔😔

بگو پول خودمه ،دوس دارم بریزم دور بگو حداقل نرم شده باید وز میشد شما باید به خودت برسی چون جوان هستی

منم گفتم همینا رو بهشون ، گفتم من شغلم سخته تو بیمارستان دپرس میشم باید به خودم برسم تا روحیم بالا بره ولی گوش نمی‌دن 😔

نه. کارش یا موادش خوب نبوده. وگرنه بعد چند ماه هم از بین نمیره.

ینی بعد چند ماه همون‌طور شلاقی میمونه؟ 

بش گفتم خراب کردی گفت موهات وز آفریقایی بود مواد رو میخورد

منم گفت مواد عالیه و آنزیم داره و این حرفا الان دیگه شلاقی نیست فقط صافه 😔😔

عب نداره برو برات درستش کنه. بعضی مواقع هم میبینی مواد هم درسته طرف هم کارشو درست انجام داده باز این جوری میشه. مشکل هورمونی اینا نداری؟ ! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را