2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10856 بازدید | 305 پست
به بار منم رفتم آرایشگاه صورتم پر شده بود وکس انداخت بعد نشون داد گفت ببین چقدر مو داره بقیه هر هر خ ...

ببین عزیزم شما هر هفته هم بری 

این ارایشگرا بهت میگن چرا هر روز نمیای اصلاح ! 

اگه اسم بند هم بیاری ناراحت میشن ، میگن باید ۳۰۰ ۴۰۰ بدی وکس و صورتت هم‌مویی نداشته باشه 

بنظرم ابروشو ببر تا حالیش شه فک کرده بقیه خرن خودش زرنگه میدونی چقد سود کرده روموهات نهایتا سه تومن ...

من رفتم موادشو از یه مغازه پرسیدم گفت به قوطی کاملش ۶ تومنه این احتمالا ۳ تومنشو زده ۵ تومنم سود کرده

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. کارش یا موادش خوب نبوده. وگرنه بعد چند ماه هم از بین نمیره.

بله همون موادش مشکل داشته 

اینم خدایی کلاهبرداری هست 

ایشونم میگن شاینش رفته وگرنه صاف و شلاق فکر کنم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اینو بدون هر وقت میخوان گند بزنن از این حرفا تحویلت میدن من سالهاس فقط برای اصلاح شاید هر دو سه ماهی ...

اتو نمیسوزونه؟ 

منم احتمالا اتو بخرم دیگه گوه بخورم برم آرایشگاه بلا نسبت شما البته

دو هفته کامل شلاقی بود؟ باز خوبه از من سه روز شلاقی بود😭

نه اولین بار که رفتم موهامو شستم کلا شلاقی بودنش کم شد.و تو دو هفته کلا انگار نه انگار که رفتم موهامو کراتین کردم.کلا شد عین قبلش فقط یکم صاف بود

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

موهای من نازکه خیلی هم نازکه.به منم گفت چون موهات نازکه و ارتجاعیه اینجورشده🤣اینا دروعگو و کثیفن

از شما تا چه مدت شلاقی بود؟ از من که بعد از سه روز و یکبار حموم رفتن خراب شد شلاقی بودنش

من یبار عید رفتم آرایشگاه خییلی پول هم آزمایشگاه گرفت مثلا یکی از بهترین آرایشگاه ها بود. آمدم خونه ...

حالا به من گفت ۲۴ شهریور بیا تثبیت رایگانه

ببین عزیزم شما هر هفته هم بری این ارایشگرا بهت میگن چرا هر روز نمیای اصلاح ! اگه اسم بند هم بیاری نا ...

من پوستم صاف صافه بدون جوش یا لک همش می‌گفت بیا برات پاک سازی کنم فلان کنم بههمان کنم منم میگفتم پوستم خوبه که می‌گفت من بیا برات اینکارو کنم بهتر میشه منم به خودم نگاه میکردم مشکلی نبود دیگه نرفتم پیش دلقک می‌گفت مژه بزار بیا ناخون بزار میگفتم من اعتقاداتی دارم که به مژه و ناخن نمیخوره می‌گفت زمان این حرفا گذشته ناخن و مژه برای غسل مشکل ایجاد نمیکنه اسکل بود

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بله همون موادش مشکل داشته اینم خدایی کلاهبرداری هست ایشونم میگن شاینش رفته وگرنه صاف و شلاق فکر کنم

درسته. برای سود بیشتر مواد ارزون استفاده کرده. من کراتین کردم الان بعد 3 سال هنوز مونده تو  موهای طرف. فقط ریشه ها در اومده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم همیشه می رم بعد اولین حمام یا فوقش یه ماه دیگه شلاقی نیست. ولی خب نرم و خوش حالته و خیلی بهتر ا ...

ینی شما هم بعد از اولین حمام شلاقی بودنش رو از دست میده؟

ینی شما هم بعد از اولین حمام شلاقی بودنش رو از دست میده؟

نه. نباید از دست میرفت عزیزم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خوب بگو تو اگه می‌تونستی کاری کنی که همون اول درست کار میکردی از کجا معلوم بری باز درست نشه و موهات ...

گفت موهات ضخیم و آفریقاییه مواد رو میخوره ، گفتم بش اتفاقا 

من س و نیم دادم قول یکساله داد.تا س ماه بیشتر نموند.اینقذر حرصم گرفت.اصلا موهام شد مثل روز اول.البته ...

تا چند روز شلاقی بود از شما؟ چند بار پیشش رفتین ؟

اتو نمیسوزونه؟ منم احتمالا اتو بخرم دیگه گوه بخورم برم آرایشگاه بلا نسبت شما البته

نه مناسب مو هست گل اشکال نداره بالاخره انقد بالاپایین میشیم تا تجربه به دست میاد

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

اشتباه محظه من یکبار اشتباه کردم موهای نازنینم رو امبره و دکلره کردم دیگه کاریشون ندارم. اون هم فقط ...

از ماسک راضی هستین؟