2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10856 بازدید | 305 پست
قیمت خوبی گرفته بازم میری برای تثبیت رایگان هم هست

بازم به تو یکم دلداری دادی 

همه میگن خیلی گرفته و ری..ده به موهات 

شما تجربه دارین؟💔

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی حروم خورن من قسم خوردم حتی برای اصلاح صورت هم نرم چون ۱۵۰ هزارتومن برا اصلاح با بند م ...

اره واقعا منم خودم صورتمو بند میندازم دیرتر در میاد آرایشگاه که میرم تا به خونه میرسم تو آینه نگاه میکنم میبینم کلی جارو گذاشته تو آرایشگاه اصلا نمی‌بینم مو داره یا نه انگار کور میشم اونا هم از خداشون هست دقت نمیکنن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دقیقا دو سال پیش رفتم و دو هفته فقط ماندگاری داشت .اون موقع ۳تومن دادم.حروم خورن خدا ازشون نگذره.

اعتراض کردم بلاکم کرد زنیکه.رفتم دم در سالن گفت خودت خوب مراقبت نکردی.گفتم اخه مادر فلان شده اشعال حروم خور همون شامپویی که گفتی خریدم زدم دیگه چیکار باید میکردم؟ گفت موهات ارتجاعی بوده🙄خدا لعنتش کنه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نمیدونم چیکار میکنن این پولا رو میگیرن. مام جون میکنیم دکتر و مهندس میشیم . حرومه . ‌واقعا این مبالغ ...

منم کلی جون کندم و پرستار شدم کلی کار کردم تا پول در بیارم 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

گفت جنس موهات خیلی بده واسه همین مواد رو میخوره

بنظرم ابروشو ببر تا حالیش شه فک کرده بقیه خرن خودش زرنگه میدونی چقد سود کرده روموهات 

نهایتا سه تومن اگه مواد زده باشه ک اونم نزده

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

به من گفت موهات خیلی ضخیمه مواد رو میخوره، گفت به جنس مو بستگی داره

اینو بدون هر وقت میخوان گند بزنن از این حرفا تحویلت میدن من سالهاس فقط برای اصلاح شاید هر دو سه ماهی برم

خودم رنگ میکنم اتو دارم صاف میکنم بندانداز برقی دارم همه کارام خودم میکنم پول مفتم به کسی نمیدم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران