2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10859 بازدید | 305 پست
اره واقعا خیلی حروم خورن من قسم خوردم حتی برای اصلاح صورت هم نرم چون ۱۵۰ هزارتومن برا اصلاح با بند م ...

من ابروهامم برنداشتم دیگه موهام خیلی اذییتم میکرد وز بود کش توش گیر میکرد شونه میشکست توش

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

رفتم دم سالن گفت دوباره که بیای شلاقیش تثبیت میشه و میمونه گفت رایگانه

خوب بگو تو اگه می‌تونستی کاری کنی که همون اول درست کار میکردی از کجا معلوم بری باز درست نشه و موهات اسیب ببینه

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من س و نیم دادم قول یکساله داد.تا س ماه بیشتر نموند.اینقذر حرصم گرفت.اصلا موهام شد مثل روز اول.البته باردارم شدم نمیدوتم بخاطر بارداری برگشت یا کیفیت کارش ضعیف بود.چند روز پیش کل وسایل ارایش و میکاپ باخودم بود مراسم دعوت بودم.خط چشمم یادم رفت گفت براتون میکشم پنجاه میگیرم خیلی زورم گرفت ی مط چشم اکوا بکشی پول بکیری.مژه . شنیون هم داشتم باید دلی اینکار میکرد حرصم کرفت

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دقیقاً الان اینم زیر بار نمیرفت می‌گفت خیلی خوب شده موهات

اشتباه محظه 

من یکبار اشتباه کردم موهای نازنینم رو امبره و دکلره کردم دیگه کاریشون ندارم. اون هم فقط بخاطر شباهتی که با موی مشکی شباهت به یک بازیگر قبل انقلاب داشتم که هنوزم شبیهشم والا.

به جای کراتین و پروتینی هم که میخواست بکنه پاچم رفتم ماسک موی سه ملیونی خریدم دارم باهاش سر میکنم 

نمیدونم چیکار میکنن این پولا رو میگیرن. مام جون میکنیم دکتر و مهندس میشیم . حرومه . ‌واقعا این مبالغ ...

😐آرایشگری هم هنره عزیزم و زحمت داره و صنف  برای هر کاری بهشون قیمت میدن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منم بندانداز برقی گرفتم راحتچند ساله اصلا چی بشه برم آرایشگاه هر دفعه یه گندی میزنن یا پوستمو زخم می ...

من خودم بند میندازم خط ریش رو با اپلیدی بر میدارم ،تازه هر هفته هم برمی‌داریم اصلا مو زیاد در نمیاد چون پر مو هستم بخوام تا دوهفته نرم آرایشگاه صورتم قیامت می‌کنه از بس زمین حاصل خیزی داره لعنتی 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ببین اولین بار اینطوریه .من موهام وز آفریقایی نبود ولی باز بار اول برگشت بار دوم ک رفتم البته ۶ماه بعدش رفتم کراتین ک کرد دیگه کامل صاف شد و صاف موند تکون نخورد البته نرخ اینجا خیلی خوبه عید کراتین کردم یکو پونصد البته ده سانت ریشه مو 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
اره واقعا منم خودم صورتمو بند میندازم دیرتر در میاد آرایشگاه که میرم تا به خونه میرسم تو آینه نگاه م ...

اصلا بگی بهشون هم پک و پوز و ابروشون می‌ره تو هم که چرا گفتی 😐🫤😶

میخوام سر برج که پول بیاد دستم یه دستگاه بند انداز برقی عالی بگیرم در دکان اینا پا نزارم دیگه 

انقدر هم از پوست و قیافه ی ادم ایراد میگیرن پوستت خشکه پوست پوسته پوسته س پوستت نازکه منافذ داره 

نمیدونم میخواستن آینه توالت بشن شدن ارایشگر 

بهترین لباسارو میپوشممیدونی لباس محلی چقدر گرونهمگه فقط ارایشگاه رفتنه

منم شنیدم لباس محلی گرونه . 

چقدر میگیری شما ؟ من شنیدم ۲۰ ملیون ایناس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**