2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10859 بازدید | 305 پست
خیلی بی ملاحظه شدن ای قشرپروتین تراپی میکنن کچل میکننکراتین اینهناخون رو داغون میکننمژه رو داغون میک ...

دقیقاً الان اینم زیر بار نمیرفت می‌گفت خیلی خوب شده موهات

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس میذاری؟من انجام دادم الان ۸ ماهه موهام عالیه البته من موهام وز آفریقایی نبود

عکس تاپیک قبلی گذاشتم ، شبیه آفریقایی هاست 

به من گفت موهات خیلی ضخیمه مواد رو میخوره، گفت به جنس مو بستگی داره

موهای من نازکه خیلی هم نازکه.به منم گفت چون موهات نازکه و ارتجاعیه اینجورشده🤣اینا دروعگو و کثیفن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

سلام شغل خوبی نیست پول دور ریختنه الان بهم شلیک مستقیم میکنن ولی بدونید آدم باید با خودش کنار بیاد ز ...

من تاحالا آرایشگاه نرفتم حتی ابروهامم برنداشتم اصلا ولی موهام خیلی گوه بود همیشه گره می‌خورد و کش مو لاش گیر میکرد 

اره واقعا منم خودم صورتمو بند میندازم دیرتر در میاد آرایشگاه که میرم تا به خونه میرسم تو آینه نگاه م ...

منم بندانداز برقی گرفتم راحت

چند ساله اصلا چی بشه برم آرایشگاه هر دفعه یه گندی میزنن یا پوستمو زخم میکنن

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

دقیقاً 😔

من یبار عید رفتم آرایشگاه خییلی پول هم آزمایشگاه گرفت مثلا یکی از بهترین آرایشگاه ها بود. آمدم خونه دیدم پشت سرم رنگ نگرفته  تیکه تیکه ی قسمتی رنگ داره ی قسمت مشکی رفتم پیشش گفتم خدا رو خوش نمیاد. 

ی زبونی درآورد برام ک دوباره پول بده تا ترمیم کنم

حروم ش باشه انشالله

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کسی که ۸ تومن به آرایشگر میده حقشه🤣

دقیقا .

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سرتو شیره مالیده موادش ارزون بوده کوتاه نیا انقدر ارایشگرا از سادگی زنا پولا به جیب زدن اصلا کوتاه ...

چیکار کنم دیگه الان رفتم دم سالن گفت باید ۲۴ شهریور دوباره بیای

منم همیشه می رم بعد اولین حمام یا فوقش یه ماه دیگه شلاقی نیست.  ولی خب نرم و خوش حالته و خیلی بهتر از قبله.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خوب برو شکایت کن اون تاپیک بهت گفتم که کارش خوب نبوده من با این که احیا و صافی میکنم و بهم میگه ۸۰در ...

رفتم دم سالن گفت دوباره که بیای شلاقیش تثبیت میشه و میمونه گفت رایگانه