2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10860 بازدید | 305 پست
دلار قبل عید با الان قابل مقایسه نیست متاسفانه قیمت ها خیلی زیاد شده البته خودمم خیلی گشتم تو اصفهان ...

اون شلاقی بودنش رو من خودم خوشم نمیومد ولی تا دوماهی بود، الان صافه و خودم با این حالتش راحت ترم و بیشتر خوشم میاد، من چون موهام خیلی وز شده بود رفتم تراپی مو گفتم انجام بده، موهام هم تا کمرم هست، گفت کراتین میکنم برات،

اون شلاقی بودنش رو من خودم خوشم نمیومد ولی تا دوماهی بود، الان صافه و خودم با این حالتش راحت ترم و ب ...

ینی تا دو ماه دقیقاً عین روز اول بود؟😔

من ارایشگرم گفت موهات مواد رو پس میزنه چون خیلی صخیمه واسه همین حتما باید تثبیت کنی تا شلاقی بودنش حفظ بشه. به نظرت نرم شکایت کنم؟

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ۲۴ شهریور بیا رایگان برات تثبیت میزنم اون موقع تا یکسال برات میمونه حالا نمی‌دونم راست میگه یا د ...

درکت میکنم، آدم پول خوب میده کار خوب تحویل بگیره، من هفته پیش رفتم یک رستوران گرونترین غذاش رو سفارش دادم، گوشتش اصلا خوب نبود آخر نتونستم تحمل کنم برای اولین بار توی عمرم رفتم برای غذا اعتراض کردم، زیر بار نرفت ولی در نهایت داشتم میومدم بیرون، نصف پول رو برگردوند مثلا چون ناراضی بودم، ولی خوب اون حس بد و اعصاب خوردی و تجربه بد از ذهنم پاک نمیشه

درکت میکنم، آدم پول خوب میده کار خوب تحویل بگیره، من هفته پیش رفتم یک رستوران گرونترین غذاش رو سفارش ...

ناراحتی خود آدم یه طرف سرکوفت های خانواده یه طرف دیگه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خوش ب حالتون چه پولایی دارین.ارایشگاه نرفتم تا بحال حتی عروسیم

شما دیگه از اونور بوم افتادی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ینی تا دو ماه دقیقاً عین روز اول بود؟😔من ارایشگرم گفت موهات مواد رو پس میزنه چون خیلی صخیمه واسه هم ...

دقیقا عین اولش که نبود، ولی شلاقی بود، اون اوایل که شلاقی بود حسابی، ظاهر موهام انگار چرب بود، یک جوری من اصلا خوشم نمیومد، ولی خوب بقیه میگفتن خیلی بهت میاد، اطلاع ندارم شرایطش چه جوریه، چون خودم اصلا سر رشته ای ندارم، 

گفت ۲۴ شهریور بیا رایگان برات تثبیت میزنم اون موقع تا یکسال برات میمونه حالا نمی‌دونم راست میگه یا د ...

حالا حتما برو رایگانه دیگه ضرر که نداره

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
عزیزم وضعمون کجاش خوبه بابام کارگره ماهی ۱۲ تومن در میاره خودم پرستارم رفتم کار کردم با پول خودم برا ...

خخ ..پس همدردی میکنم باهات ..💔

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......