2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

33 بازدید | 1 پست

سلام دوستان

حقیقتا الان که زمان انتخاب رشته هست خیلی دودل شدم حتی باعث شده توی این چندروز استرس و سردرد بگیرم و تنش توی خونه هم ایجاد بشه چندین رشته انتخاب کردم (بر اساس سوابق) و برای خودم مشخص کردم که کدوم ها برام مهم تره و یکم آروم تر شدم ولی الان که در موردش دوباره با خانواده صحبت کردم دوباره  دودل شدم واسه همین خواستم حداقل اگر درمورد این رشته ها اطلاعی دارین یا از آینده کاری رشته ها چیزی می‌دونید و در کل اگر دانشجو هستید خوشحال میشم بهم کمک کنید چون من تا الان خیلی توی جامعه نبودم و خب دانشگاه رفتن انگار تازه برای من ورود رسمی به جامعه هست بخصوص اینکه ممکنه برم شهر دیگه و خب واقعا نمی‌دونم از پس این رشته ها برمیام یا نه سر همین خیلی دارم حساسیت نشون میدم

رشته ای که خودم بیشتر از همه در نظر داشتم و فک میکردم توش خوبم آموزش زبان انگلیسی بوده بیشتر ، چون علاقه دارم به زبان و فکر میکنم بتونم ادامه بدم (اینجوری نیست که زبانم فول باشه) و میخواستم اگر شد وارد آموزش پرورش بشم ولی خب این بحث هم هست اگر توی فرهنگیان نباشم آینده کاریم تضمین شده نیست و فقط ازمونه و خب خانواده هم گفتم کارمند و معلم نشو و اینا ولی خب پرستاری و حسابداری و کامپیوتر گفتن چون آینده دار هست بیشتر و ممکنه با پرستاری و حسابداری سریع برم سرکار ولی خودم خیلی پرستاری اولویتم نیست چون فکر نمیکنم بتونم محیط بیمارستان تحمل کنم و حس میکنم خیلی مسئولیت داره (شده با همچین حسی وارد این رشته شده باشید ولی بعد عادت کرده باشید؟) میمونه حسابداری ولی دقیقا توی حسابداری چی خونده میشه؟ من فکر میکنم بیشتر ریاضیات هست و من خیلی به ریاضیات علاقه ندارم میشه درساش پاس کرد؟

حقوق هم گفتن ولی نمی‌دونم دقیقا بتونم بحث کنم یا نه 😶‍🌫️😂 ولی فکرکنم با این رشته گفتن میشه دفتر اسناد هم زد ولی کی می‌دونه در آینده چی میشه کلا مطمئن نیستم و اینکه من توی شهر کوچیکم کدوم برای من بهتره یا چه رشته ای پیشنهاد میکنید ؟ رشته های بر اساس سوابق و این رشته ها ارزش داره توی دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی خونده بشه؟ یعنی استخدامی داره؟

ای کاش میتونستم کمکت کنم ولی متاسفانه راجب هیچ کدوم نمیدونم، ببین یه تست mbtiبده آخر تست با توجه به نتیجه میتونی بفهمی تیپ شخصیتی تو به چه کارهایی گرایش داره، من خودم شخصا میانجگر هستم و حوصله ی ریاضی هم ندارم، شغل نشسته هم می‌خوام و بیشتر تمایلم به تدریس و زمینه های تحقیقاتی هست می‌خوام برم روانشناسی ، باید ببینی صدای درونت تو رو کجا میکشونه، پرستاری هم واقعاااا سخته، شیفت های سنگین ولی حقوق کم، ببین دقیقا چی میخوای

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨