2777
2789

هر چی میخورم نمیشم معدمم داغون داغون. دمنوش زعفران غلیظ چن لیوان.. دارچین و عسل و سیاهدونه خوردم و زردچوبه و آب و ویتامین سی. اصن زیر دلمم درد نمیکنه توروخدا بگید دیگه چه راهی هس. شده کسی اینا رو بخوره پریود نشه؟ 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این  ماه  همه   عقب  افتادن پریود هاشون  بخاطر تغییر فصله  

منم  هفته ای پیش اینجوری بودم 

اصلا  زعفرون  تاثیری  نداشت 

بورمادران   دم کردم  خوردم اخرش  رفتم  پیاده روی کار سنگین کردم  بلخره اومد

این ماه همه عقب افتادن پریود هاشون بخاطر تغییر فصله منم هفته ای پیش اینجوری بودم اصلا زعفرو ...

خدا کنه. خیلی حالم بده خیلی زیاد.. معدمم درد میکنه 

درد هم نداری نه؟ چن وقته عقب افتاده؟

اصلا درد ندارم  تقریبا ی هفته میتونم ی سوال بپرسم تو تاپیک قبل تون گفته بودین معده درد شدید دارید قرص هم مصرف کردین منم یک هفته ست معده درد داشتم قرص خوردم میگم شاید بخاطر اون قرص ها باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
اصلا درد ندارم تقریبا ی هفته میتونم ی سوال بپرسم تو تاپیک قبل تون گفته بودین معده درد شدید دارید قر ...

آره عزیزم من خیلی بخاطر معده ام قرص خوردم. شما هم معده درد دارید شدیده؟ مال من خیلی شدیده در حد تهوع و دلپیچه شدید.. کاش بخاطر قرص ها باشه. ببین تو هر چی بگی من خوردم و نشدم. جعفری دم کرده ویتامین سی دارچین و عسل و زعفرون. اصن نمیشم. آخه هر ماه دقیقا سر تایم خودش میشدم. آنقدر حالم بده بقران فقط خدا میدونه دیگه هیچ کس 😭😭😭شما قرص چیا خوردی؟؟