2777
2789
عنوان

دخترم خیلی نفخ و باد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه ات طفلی این مشکلات داره دکتر نبردی خب دوسال پیش میبردی خوب میشد تا الان 

بعدم قرص فمی لاکت 

بی یو آی بی اس

عرق زنیان

عرق بومادران 

اینا خیلی خوبه

ماست و این چیزا هم نباید بخوره 

روغن زیتون بریزه رو سبزیجات 

اینا می‌تونه خیلی خیلی کمکش کنه

گناه داره خجالت میکشه پیش بقیه ببرش دکتر زودتر الآنم مدرسه ها شروع میشه هر چیزی تو مدرسه از دوستی چیزی بگیره بخوره ممکنه بدتر بشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سبزی پخته هم برای معده شون سنگینه. یه مدت منع مصرف دارن و بعد کم کم به صلاحدید پزشک،میتونن پخته اش ر ...

خیر اطلاعاتتون اشتباهه 

سبزی فیبر داره و براشون مفیده وقتی پخته باشه اللخصوص اسفناج و جعفری و گشنیز

نه اصلا

به خاطر کارتون دیدن میشینه پای تلوریون دیر به دیر میره توالا یبوست میشه دیگه صبحا اب گرم بده رورش کار می افته مجبورش کنودر طول رور دو یه بار بره توالت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خب پس چی بخوره وقت مدرسه

دکتر ببری برات لیست مینویسه...کیک و کوکی خونگیِ سالم. لقمه های غذایی سالم.  من سالهاست درگیرم با دخترم. مشکل معده و روده و.‌‌...فقط با رژیم غذایی خاص،درمان میشن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیر اطلاعاتتون اشتباهه سبزی فیبر داره و براشون مفیده وقتی پخته باشه اللخصوص اسفناج و جعفری و گشنیز

نه عزیز. دختر خودم تحت درمانه و در جریانم‌‌‌‌...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
درمان داره ibsمیوه خام نخوره و کاهولبنیات و خامه کم مصرف کنه ماست نخورهماکارونی براش سمهعرق زنیان رو ...

اسی این کامنتو بخون‌ ابشون درست‌گفتن. غذای تند اب میییییوه خیییلی تشدیدش میکنه. خوراکی هله هوله. دوووووووغ نوووووشاااابه. 

parasoo1989@