2777
2789
عنوان

دخترم خیلی نفخ و باد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 77 پست
دکتر گوارش ببر.‌رژیم غذایی دارن. حبوبات و سبزیجات باید خذف بشه کامل و فقط گوشت و برنج میتونه بخوره.

اصلا زیاد نمیخوره این چیزا بیشتر کیک میخوره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی؟ هرروز میخوری؟ دخترم چون بچس میتونه بخوره؟ بخدا آب شدم واسه دخترم 🥲

اب شدی و دکتر نبردی تا الان؟؟ من هر هفته مطب دکترم. مشکل معده و روده و ...داره دخترم‌ .سالهاست درگیره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اصلا زیاد نمیخوره این چیزا بیشتر کیک میخوره

تنقلات کارخونه ای هم باید صفر بشه و لبنیات هم خیلیییی محدود. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تند تند غذا میخوره؟بهش بگو اروم بخوره خوب بجوه بعد غذا هم بهس تب ولرم و عرق نعنا بده یا نعنا بزاررکن ...

اره خیلی تند میخوره الان غذا میخوره نیم ساعت دیگه کیک  و شیر

مگه میشه هرروز بخوره؟ ضرر نداره؟

دخترت فک نکنم بتونه بخوره ،من که نخوردم ولی باید خیلی تلخ باشه ،بنظرم خود زنیان بخر با چهار زیره  آسیاب کن بریز تو نمکپاش با یه مقدار کم نمک ،تو غذاهاش استفاده کنه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

تو از کی اینطور شدی؟ آخه این از بچگی چجور مدرسه برهراه حلی براش داری

لبنیات بهش نده . سس مایونز و سوسیس و کالباس و ... نباید بخوره . صبح ناشتا ۴ تا دونه هل باد با نبات ۲ لبوان اب بریز بذار بجوشه یک لیوان که شد بده بخوره

اول ازمایش بده ببینید از انگل نباشه بعد سه تا قرص هست اگر بخوره خیلی بهتر میشه متاسفانه الان یادم ن ...

اره ممنون میشم

سبزی خام نباشه مشکل نیست دیگع خانوم محترم

سبزی پخته هم برای معده شون سنگینه. یه مدت منع مصرف دارن و بعد کم کم به صلاحدید پزشک،میتونن پخته اش رو مصرف کنن.