2777
2789
عنوان

دخترم خیلی نفخ و باد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 77 پست
نه دکتر نبردم، سبزیجات چی؟

ببر دکتر از خودتم اسم روده تحریک پذیر نذار 

شاید مهمتر از ابن حرفا باشه 

دو سال زمان زیادیه اگه با رژیم غذایی و درمان خونگی خوب شده بود تو این دوسال میشد 

دختره و مدریه میره بچه ها اذیتش میکنن حتما ببر دکتر با یه نسخه ساده خوب میشه انشالله

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پانزده ستل پیش این مشکلو داشتم و با رعایت نکاتی که گفتم و همچنین زنجبیل در چای مداوای کامل شدم

شاید بخاطر سن کم شون،رژیم غذاییشون متفاوت هست کمی. بهرحال کم سن ترن و معده شون ضعیف تر. یا که معده ی دختر من ضعیف بوده.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من بعد زایمانم وحشتناک میشم، هر دو بار اینجوری شدم‌.

قرصها که گفتم گیاهی، همون موادش یادمه، زنیان و زیره و ... بود.

چون به شکل قرص مصرفش راحتتر از عرقیجات .

اون دکتر هم که گفتم، واقعا عالی، تلویزیونم میاد، برای گوارش اطفال.

امیرحسین حسینی

شاید بخاطر سن کم شون،رژیم غذاییشون متفاوت هست کمی. بهرحال کم سن ترن و معده شون ضعیف تر. یا که معده ی ...

درست میگی منم با اینکه سنم بیشتر از دختر شماست معده ام ضعیفه سبزیجات خام دشمنه این مشکله

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اسی این کامنتو بخون‌ ابشون درست‌گفتن. غذای تند اب میییییوه خیییلی تشدیدش میکنه. خوراکی هله هوله. دوو ...

دوغ و نوشابه بله سمه براش

انواع فلفل حتی فلفل دلمه ممنوع

ابمیوه طبیعی اب سیب فقط خوبه مرکبات نه

هله هوله نمیشه واقعا تو سنش ازش دریغ بشه ولی حداقل چیپسو پفک رو ندین بهش

عرق زنیان و اون قرص فمی لاکت تا نود درصد راه رو حل میکنه براش

احتمالا سندروم روده ی تحریک پذیره

اول به پزشک مراجعه کنین

بعد هم اگه سندروم روده تحریک پذیر بود نگران نباشین خیلی شایعه بین مردم این سندروم

فقط باید بشناسین غذاهایی رو که بهش حساسه

یه سری قرص ضد نفخ هم هست اونام خیلی تاثیر گذاره(هم جویدنی هست هم قرص وهم قطره)

ولی تغییر رژیم غذایی و فعالیت بهتر از قرص و دارو عمل می‌کنه به نظر من

غذاهای پر ادویه/نوشیدنی های گازدار/غذاهای بیرونی

اینا چیزایین که معمولا روش روده حساس میشه باید بگردین ببینین گل دخترتون رو چی حساسه

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

اینا رعایتایی که دکتر واقعا نمیگه بهت 

ولی اگه انجام ندی خیلی راحتibs تبدیل میشه به کولیت و مجبور میشه قرصایی بخوره که پدر ادم بزرگارو هم درمیاره الخهصپص که سن درس و امتحانه و استرس بحالتشو تشدید میکنه.

بخون حرفامو رعایت کن موفق باشی