2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی الحمدلاالله🙏🏻🙏🏻

خیلی خیلی مبارکه🙏🌷

دوس داشتی یکم بگو از کارایی ک کردی و توی مثبت شدن اثر داشته 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الهی الحمدلاالله🙏🏻🙏🏻خیلی خیلی مبارکه🙏🌷دوس داشتی یکم بگو از کارایی ک کردی و توی مثبت شدن اثر دا ...

خیلی ممنون.  سلامت باشی. به من گفتن ۱٠ دیگه برم برای ضربان قلب. 

ده روز دیگه ۴ هفته میشه

الهی الحمدلاالله🙏🏻🙏🏻خیلی خیلی مبارکه🙏🌷دوس داشتی یکم بگو از کارایی ک کردی و توی مثبت شدن اثر دا ...

من قبلا منفی شده بودم. اینبار جنین ها بلاست بودن.  و اینکه بعد انتقال مثل قبل استراحت زیادی نکردم زود گفتن بلند شو.  

خیلی ممنون. سلامت باشی. به من گفتن ۱٠ دیگه برم برای ضربان قلب. ده روز دیگه ۴ هفته میشه

نه عزیزم بری سن جنین میشه نزدیک دو ماه برو حال کن منم فکر میکردم ۵ هفته هستم گفت نه نزدیک ۸ از پریود قبلت حساب میکنن نه تاریخ انتقال

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
نه عزیزم بری سن جنین میشه نزدیک دو ماه برو حال کن منم فکر میکردم ۵ هفته هستم گفت نه نزدیک ۸ از پریود ...

مممنون.  نمیدونستم از پریود محاسبه میشه. 

شماهم دوقلو داشتی؟ 

عزیزم اومدم تاپبکت یه کم از انتقالت بگیمن سه شنبه انتقال دارم و این وضع خون تو ادرار برام شده استرس ...

سلام.  عزیزم.  استرس نگیر.  اگر آ اس آ میخوری احتمالا باید قطع کنی.  منکه اینجوری بودم مثبت شدم البته کلا یک روزو نیم اینجوری شدم. بازم هر سوالی داشتی در خدمتم

سلام. عزیزم. استرس نگیر. اگر آ اس آ میخوری احتمالا باید قطع کنی. منکه اینجوری بودم مثبت شدم البت ...

من ا اس ا نمیخورم اخه، انوکساپارین تزریق میکردم که دکتر گفت قطع کن فعلا شاید بگه ا اس آ بخور 

چیکار کردین انتقالتون مثبت شد؟ 

ینی قبل و بعد انتقال چیا رو رعایت کردین 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
من ا اس ا نمیخورم اخه، انوکساپارین تزریق میکردم که دکتر گفت قطع کن فعلا شاید بگه ا اس آ بخور چیکار ک ...

منم این امپولو میزنم.  من قبلش سفیده تخم مرغ و ماکارونی بدون رب خوردم.  پیاده روری کردم.  بادکش گرمم انجام دادم.  بعدشم همچنان سفیده تخم مرغ خوردم چون خیلی مفیده،  اب و نشاسته خوردم،  مربای به و مرغ،  ولی استراحت مطلق نکردم.  علائم خاصی هم نداشتم.  چله زیارت عاشورای ایت اله حق شناس رو انجام دادم به دهمین روز که رسید بی بی چکم مثبت شد. به امید خدا