بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جونم .متاسفم برات .قشنگ درک میکنم چه رنجی کشیدی .🥺😔ولی من الان مشکلی با سقط کردنش ندارم بهتره از اینه که یه بچه با مشکلات زیاد به دنیا بیاد هم خودش زجر بکشه هم خانوادش.واینکه متاسفانه ایکس اضافه خیلی خطرناک تر از وای اضافست برای همین به من نامه سقط نمیدن .من توی نت در مورد وای اضافه هم چیزای جالبی نخوندم برا همین نگرانم .درمورد وای اضافه اطلاعات خیلی کمه .😢
بله عزیزم .اینو پزشک ژنتیک به ما گفت .اونایی که ایکس اضافه دارن ناباروری دارن .قدشون کوتاهه ،هوششون کمه.خدا لعنتشون کنه چرا مجوز نمیدن میخوان یه ادم با این همه مشکلات وارد جامعه بشه😔منم خیلی نگرانم همسرم راضی به سقط غیر قانونی نمیشه میگه اگه این مشکل حاد باشه خودشون نامه میدن حتما حاد نیست .اما من میترسم از ایندش😔خودمم جرات اینو ندارم با کارای خونگی سقط کنم از عاقبتش میترسم.شما هم نگران نباش همیشه این مشکل پیش نمیاد من یه پسر سالم دارم این دومی اینجوری شد شانس ما بوده دیگه میگه هر هزار تا بچه یکیش اینجوری میشه🥺
سلام عزیزم .اراک هستم .من با پزشک متخصص زنان که تحت نظرش هستم صحبت کردم .گفتش به نظر من اصلا مورد خیلی خاصی نیست که بخوای بخاطرش سقط انجام بشه .گفت اگه ایکس اضافه بود خطرناک بود و پدر مادر اذیت میشدبا زبون بی زبونی میگفتم برو سقط غیر قانونی . اما وای اضافه زندگی عادی و معمولی دارند اگر اآزمایش نمیدادید و بدنیا میومد هیچگاه متوجه این موضوع نمیشدید منم با توکل به خدا نگهش داشتم .چون از عاقبت سقط میترسم که خدا قهرش بگیره .برام دعا کنید
البته من با سه تا پزشک مشورت کردم دوتاش پزشک ژنتیک بود یکی هم پریتانولوژی هرسه تاشونم گفتن اینها مشکلات عمده ای ندارند اصلا بخاطر همین موضوع هستش که مجوز سقط نمیدن