2777
2789

شوهر نامردم میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم اینو دو سه بار گفته 

البته قبلا هم یبار گفته بود میرم یکی دیگرو میگیرم از حرص تو باهاش خوب رفتار میکنم 

اینم بگم من خودم قشنگ و خوش هیکلم بدون ورزش اینا یعنی بقیه میگن شوهرمم همیشه میگفت قشنگی ادن نمیتونه خودشو کنترل کنه جلوت یا همیشه از هیکلم تعریف میکرد

این حرفش خیلی دلمو شکسته وقتی میگ دلم میشکنه ولی ب روش نمیارم 

دلم نمیخاد شوهرم مال زن دیگ ای بشه با اینکه اذیت زیاد شدم از دست خودش و خانوادش همه جوره 

حالام خودش رفته درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد 

مهریمم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تاش مونده ی هفته برد سر زندگی جهاز ریختم خونش بعد با خانوادش دعوای ساختگی راه انداختن با برنامه ریزی منو بدون حجاب انداخت بیرون خودش 

مادرشم میگفت باید بری نباید اینجا بمونی 

اینم بکم تو دعوا سرشو شکست بعد از من شکایت کرده همه جا هم الکی گفته زنم سرمو شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم برو مهریه و نفقه از دوران عقد تا ماه جاری و اجرت المثل و استرداد جهیزیه تون از دفاتر قضایی بزنید ،ترک منزل قهر هم نکنید ک نفقه تون هیچ میشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

متاسفم انگار مشکلت جدیه،با بزرگترهات مشورت کنخوبه پای بچه درمیون نیستدنیا هم به آخر نرسیده

واقعا میشد زندگی کنیم من میتونستم باهاشون با شوهرم کنار بیام ولی خب نمیخاد دیگ