2777
2789
عنوان

نظر بدین

52 بازدید | 7 پست

فرصت مهاجرت دارم برادرمم مهاجرت کرده ولی بخاطره بابام نمیتونم برم چون جز من کسیو نداره دیگه از طرف دیگه اخلاق خوبی هم نداره خیلی بداخلاقه افسردگی گرفتم ولی میدونم برم جز من کسی نیست بهش رسیدگی کنه عذاب وجدان میگیرم از اونور میگم اگه نرم 10 سال دیگه میشم 40 سال کسی ککشم نمیگذه برای من فداکاری بیجا دارم میکنم شما باشین چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی بخودت داره.من احساسیم چوبش تو مالی و زندگی و کاری زیاد خوردم ولی جات بودم میموندم اما خیلیا اح ...

احساسی بودن خیلی بده همیشه فداکاری بیجا میکنی آخرم میشه وظیفه میگن مگه چیکار کردی

احساسی بودن خیلی بده همیشه فداکاری بیجا میکنی آخرم میشه وظیفه میگن مگه چیکار کردی

زیااد گند زدم .یکیش تو ارز دیجیتال دومیلیارد سود کردم هدفم این بود بشه ۴ یا۵ تا ی خونه برا مادرزنم بگیرم از اطراف تهرون بیارمش تهرون.رفتم تو ضرر سنگین کل پولم به فنارفت.رفتم منفی شدم از همون مادرزنم ی کمی پول گرفته بودم  حدود۲۰ میلیون که اگر سود کردم تو ارز دیجیتال بهش بدم و قبلشم گفته بودم تو سودو ضرر شریکیم ولی وقتی کل پولم هیچ شد.اصل پولشو گرفت ی تعارفم نکرد بعدا بده یا نمیخاد بدی 

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟