2777
2789

میخوام دیگه باهاش حرف نزنم

این بهش پیام میدم بعد ۴ روز جوابمو میده مثلا از اتفاقای دانشگاه واسش صحبت میکنم یا نمیبینه یا ببینه با یه آها یا خب جمعش میکنه 

یعنی وقتی باهاش حرف میزنم فقط درمورد موضوعات و مشکلات خودش صحبت میکنه و بازش میکنه ولی من چیزی بگم اصلا نمیشنوه چی میگم 

من خیلی کم دیدم بعضی آدما اینجورین ولی واقعا هستن .چرا اینجورین ؟ خیلی صریح بهش گفتم روی مخ میری با این رفتارت با شوخی جوابمو داد

الان مثلا اومدم مسابقه یه شهر دیگه عکس فرستادم توی گروه سین میزنه ولی چیزی نمیگه .خیلی مثالای دیگه 

الان هم همش نقطه میفرسته پی ویم 

منو چی گیر آورده 

بعد وقتی درمورد مشکلش صحبت میکنه من دوساعت میشینم بهش راهکار میدم و تحلیلش میکنم بی لیاقت

مثلا بهش گفتم امتحاناتم تموم شد چقد خوشحالم خیل تحت فشار بودم فقط پیام رو لایک کرد یعنی یه خسته نباشید چیه نمیگه

نکنه بهم حسادت میکنه؟ چون دانشگاه نرفته 😑😑البته مشکل از من هست خیلی آدم ضعیفیم که باهاش دوستم درحقم خیلی بدی کرده ولی بازم باهاشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چه اصراری داری همه اتفاقات رو بهش بگی؟

چه اصراری داری براش مهم‌ باشه؟

چه اصراری داری ببینی عکس العمل اون چیه ؟

رها کن 

به زندگیت برس 

حسود هم نیست 

شخصیتش این مدلی 

منم دوستی دارم همینه 

والا بیشتر شاید تو رو مخ باشی تا اون. رفتاراش کاملا این معنیو میده که نمیخواد باهات صمیمی باشه ولی ت ...

من باهاش دوسال قطع ارتباط و بلاکش کرده بودم خودش هزارتا واسطه فرستاد فقط دوباره برگرد بهم 

اصلا بهش برنگشتم تا حضوری اتفاقی منو دید قسمم داد منو از بلاکی دربیار

روی مخ چرا یعنی تو هیچ دوستی توی زندگیت نداری ؟باهاش صحبت کنی و انتظار داشته باشی جواب پیامت رو بده😑😑 چقد عجیبی

بعدش خودش هزارتا پیام بهم میده بیا پیامای شوهرم رو تحیلی کن خواهر شوهرم فلانم منم میشنیم پا به پاش ولی خودش پیامام رو بعد جند روز جواب میده

اول درست بخون بعد کامنت بذار

سلام 

دوستان درخواست بدید تو پیوی براتون یه لینک بدم 

تو برنامش بهتون طلا میده 

همون موقع میتونید بزنید به حساب 

بخدا راست میگم تبلیغم نمیکنم 

منم به اون پوله نیاز دارم 

هرکی خواست درخواست بده 

خب چه اصراری داری همه اتفاقات رو بهش بگی؟چه اصراری داری براش مهم‌ باشه؟چه اصراری داری ببینی عکس العم ...

من همه ی اتفاقات رو بهش نمیگم اصلا نمیرسم وقت ندارم 

ولی همین پیامای خیلی کوتاه رو هم جوای نمیده بعد خودش هزارتا پیام میفرسته بیا راهکار بده واسه مشکلاتم 

خدایا چه غلطی کردم اینجا تاپیک زدم 😑

من باهاش دوسال قطع ارتباط و بلاکش کرده بودم خودش هزارتا واسطه فرستاد فقط دوباره برگرد بهم اصلا بهش ب ...

من کسی نیستم که باید ازش ناراحت باشی‌.

ببین من خودم تو روابط با دوست و فامیل، همونطوری رفتار میکنم که خودشون با من میکنن. اگه دوستی مدام زنگ بزنه پیام بده، منم همینکارو میکنم. خودمم ذاتا دوست دارم ارتباط زیاد باشه. ولی بعضیا هی نزدیک میشم و هی ضربه میخورم. و خودم فاصله رو زیاد میکنم. تو هم وقتی داری آسیب میبینی فاصله بگیر. اونو نمیتونی عوض کنی