2777
2789

۸ ماهه بودم ک مامان بابام از هم جدا شدن هیچکدومشون منو نخواستن رفتن پی زندگیشون منو مامان بزرگ و بابا بزرگم بزرک کردن تا دیپلم درس خوندم نگید درستو ادامه بده پول ندارم دانشگاهم پول میخواد الانم ۲ سالی میشه پدربزرگم فوت شده منو مامان بزرگم دوتایی تو اجاره خونه داریم زندگی می‌کنیم من ۶ سالی میشه ک دارم کار فروشندگی میکنم مامان بزرگمم خودش کار میکنه ۴ تا عمه دارم ک ب شدت ازم متنفرن با یه پسری یه سال و نیم دوست بودم میخواست بیاد خواستگاریم ک بهش خیانت کردم فهمید ب گوشش رسید ازم سرد شد عقب کشید هم یکی از عمه هام رفته بود باهاش حرف زده بود غیبت منو کرده بود تا منو از چشم پسره بندازه من اصلا پدر پولداری ندارم بچه طلاقم از بچگی با سختی بزرگ شدم الانم خودم خرجی خودمو درمیارم از این میترسم مامان بزرگم بمیره من کجا برم کسی هم نگهم نمیداره چون هیچکی دوسم نداره هیچکی خواستگارم ندارم عملی هم نیستم بنظرتون چیکار کنم

و از اینکه دارم فروشندگی میکنم خجالت میکشم آخه خدا تا کی فقر تا کی بدبختی قصد ازدواج هم ندارم چون بدبخت میشم ۲۴ سالمه خیلی دوس دارم با یه خارجی یا یه ترکیه ای ازدواج کنم برم از ایران راحت شم عکسمم میزارم خیلی از خودم چندشم میشه دنبال تعریف و اینام نیستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو چرا خیانت کردی به خاستگارت وگرنه شاید الان ازدواج کرده بودین

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

تو خیانت کردی بعد الان عمتو مقصر میدونی که به پسره گفته؟

عجب

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چون نمیذاشتن باهاش ازدواج کنم فقیر بود

دیگه از خودت ک بدتر نبود حداقل دلت خوش بود بعد مامان بزرگت یکیو. داری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

هزاران نفر دارن فروشندگی میکنن ...کارکردن ک عار نیست ... ی کم ب خودت برس تا خواستگار پیدا بشه ازدواج کنی...فکرای منفی هم از سرت بیرون بیار

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40