2777
2789

پراید قدیمی داشتیم مدل ۸۸ من یا ساله گواهینامه گرفتم پشت این نشستم الان دیگه برام روان شده بود

اصرار کردم به شوهرم طلاهامو میفروشم ماشینو عوض کنیم الان سمند سورن گرفته من اصلا روش تسلط ندارم  فرمونش وگازش خیلی حساسه دیروز نشستم پشتش یه چند متری رفتم زدم بغل

نتونستم تسلط داشته باشم خیر سرم از مهر ماه هم باید دخترمو ببرم مدرسه هی میگم این چه غلطی بود کردم 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام بشین تا عادت کنی

من اوایل پشت ماشین شوهرم مینشستم میتونستم برم

بعد ک خودم ماشین گرفتم ماشین خودم خیلی همه چیش سفته، ماشین شوهرم روون تره

الان دک با اون نمیتونم رانندگی کنم

با تمرین بنظرم میتونی

نگران نباش جاهای خلوت باهاش تمرین کن یه هفته برونی دستت میاد قلقش

وای خدا کنه

عصای دستم بود اون ماشین اگه نتونم اینو یاد بکیرم خاک به سرم میشه

۳تا بچه دارم باید کلاس ببرم بیارم

وا اینم غصه داره؟ چند روز برون آروم آروم دستت میاد دیگه.

اون پرایدو خریدن ۱۸۰ 

سمندو گرفته ۸۰۰

ینی دار وندارمو فروختم اینو گرفته الان تسلط ندارم خدایی نکرده خط روش بندازم باشوهرم دعوا داریم خیلی استرس دارم

اون پرایدو خریدن ۱۸۰ سمندو گرفته ۸۰۰ینی دار وندارمو فروختم اینو گرفته الان تسلط ندارم خدایی نکرده خط ...

استرس نگیر ،چرا باید بخوای جایی بزنی.همون راهه و همون آدم.چند روز بشینی دستت میاد.جاهای خلوت برو تا همه چی دستت بیاد بعد کم کم بیا بیرون از جای خلوت