2777
2789

بعضی دانشگاه ها کارشناسی پیوسته هم بدون کنکور دارن بیشتر تحقیق کن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم میخوای فوق دیپلم بخونی یا لیسانسانتخاب با خودته هرکدوم بخوای میتونی بری

فعلا نمی‌دونم میشه کاردانی بردارم تا فوق دیپلم بخونم بعد عوض‌کنم

یا میشه کارشناسی بردارم ولی تا فوق دیپلم بخونم دیگه نخونم؟

خدایا به امید تو
فعلا نمی‌دونم میشه کاردانی بردارم تا فوق دیپلم بخونم بعد عوض‌کنمیا میشه کارشناسی بردارم ولی تا فوق د ...

نه عزیزم دانشگاه ازاد وقتی کارشناسی ثبت نام میکنی هشت ترمه و باید عین هشت ترمو بری و پول بدی انصراف بخوای بدی جریمه داره جریمشم فکر میکنم پرداخت شهریه ثابت ترمهای باقی مونده به اضافه یه درصدی که یادم نیست چنده

بخوای کارشناسی رو به کاردانی هم تبدیل کنی نمیدونم بشه اما اگه بشه هم خیییییلی سخت میگیرن و اداری باید بری بیای همش

فوق دیپلمو میتونی بخونی بعد برا کارشناسی یه چیز دیگه بخونی

تنها بدی و سختیش اینه که باید دوباره ثبت نام کنی و روندش باید تکرار بشه