2777
2789

کسایی اطرافتون داشتید و رشته روانشناسی خوندن راضی هستن از رشته تون ، بازار کارش چطوره🤔🤔

فاطی مو سوخته منتظر رشد موهای خود🥲💔💔

یکیو داشتیم رفت تا دکتری خوند روانشناسی کودکنوجوان  فک کنم مطب زد کلیم مشتری وضعشم توپ

دو سه تاهم داریم لیسانس گرفتن هیچ درامد خاصی ازش ندارن یا شوهر کردن یا رفتن دنبال یچیز دیگ

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براي كار درماني توي كلينيك راه سخت و پرتلاشي هست براي اينكه موفق بشي و درامد داشته باشي

البته ك كار هم بسيار انرژي بر و مسيوليت داره

براي مشاور مدرسه شدن خوبه دولتي يا غير انتفاعي

برا استخدام توي سازمانها خوبه ولي بجز بهزيستي و بيمارستانها جايي ديگه نميخاد ك اونام فوق يا بيشتر ميخان

بايد علاقه داشته باشي

عزیزم اگه گردن دردداری ورزش کششی ویوگا درآب انجام بده

امابه ارتباط دقیق ومستقیم فقط به قد نداره من قدم ۱۶۳ هست از۱۲ سال دردگردن دارم مگنت طب سوزنی فیزیوتراپی جوابگو نبود

منتها همه ان شاء الله فهمیده هستن اگه افرادبرای بلندشدن قد بعضی تلاش می کنن چون مثل خیلی کشورها عده یی توی یک کلاس ۱۷۰ تا۱۷۵ نباشن ده نفر حدود ۱۵۰ تا۱۵۵

قدکوتاه هم بااستانداردهای ساخت وسایل خونه مشکل داره

کفش پاشنه بلند برای مدت طولانی اذیت می کنه

بلندکردن وسایل سنگین برای بدن سخت تره

معمولی خوبه یکم بلندقشنگه

منتها ماهمه نقاشی خداییم وزیبا🦋

اینهابرای اینه که درکشوراصلاح نژادبشه بلندکوتاه نباشیم.

🟢شمااگه جوانی ودردگردن داری نذار مثل من بشی به حرکات اصلاحی ونرمش روزانه تاآخرعمرت توجه کن

بالش طبی هم بخر

روانشناسی هم خوبه اره درآمدهم داره

بالیسانس توی مدارس وخانه های بهداشت

بابالاتر توی مطب

امادرکنارش مطالعه وکلاسهای مختلف روان

مثل تحلیل رفتار

اکسیماتراپی داخل فرهنگسراهاپشت هم برو

معلوم بشه باسوادی

یعنی درباره امورحرف می زنن بفهمن چیزهایی خوندی🌷🌷