عروس هلندیم چند روز پیش بالا اورد و بی حال شد بردیمش دکتر گفت چیزیش نیست دارو داد و اینا. صبح دیدم بیهوش افتاده تو قفس بردمش بیمارستان زیر اکسیژن من کلا گفتم میمیره دیگه گذاشتمش اونجا به اصرار بابام اومدم خونه تا دکتر مخصوص پرندگانشون بیاد. بعد بازم من ترسیدم نرفتم. اونجام گفته بودن ۱ درصد شاید زنده بمونه. مسمومیت فلز داشت. اوردیمش خونه شب هنوز بیهوش بود. بعد من هی دیدم چشماشو باز کرد ولی بی جون بود دوباره میوفتاد. تا اینکه آخرین بار رفتم دیدم پاشده راه افتاده تو خونه ولی بازم بی جونه. الان ۳ روزه دارم بهش میرسم دیشب دیگه خودش دون خورد سرلاک ندادم یه صداهایی درمیاره ..قبلا حرف میزد.. آب میخوره پرواز میکنه قشنگ راه میره میاد بغلم اینا. دکتر هم گفت معجزه اس زنده بودنش غیر ممکن بوده اینا.
حالا چرا عذاب وجدان؟ ۰ون تا الان حدودا ۷ تومن خرجش کردیم...:) و هر روز میبرمش بیمارستان تو دستگاه اکسیژن میمونه ۴ تا آمپول میزنه که هم ویتامین بگیره هم زودتر خوب شه... دیشبم دستشویی نمیکرد بردمش گفتم پراش چسبیده بهش. بعد گفتم خب دیگه حالش خوبه. دکتره گفت نه تا ۱ هفته هر روز بیارش روزی ۴ تا آمپول بزنیم:)))
هر روز ۷۰۰ تومن میشه:). ینی حدودا ۱۳ میلیون کلا با خرجای قبلا میشه. منم چند وقت دیگه شهریه دانشگاه کلاس موسیقیم هست نمیخوام به بابام فشار بیاد. خود بابام میگه میبریمش اشکال نداره ولی خودم ناراحتم:))