2777
2789

کنکور خودمون داده یا بین الملل ؟سطح علمی و مالیش  چطوریه ممنون میشم کسی اطلاع داره بگه برا یکی از اقوام میخواستم معرفی کنم اول میخواستم مطمعن شما از خودشم روم نمیشه بپرسم فعلا فک کنه خبریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ در حیطه انتخاب رشته داده میشود بیاین تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

دانشگاه ما هم هستن فقط نمی‌دونم کنکور مارو میذن؟ سطح علمیشون یکیه یا ن

آره دانشگاه ما هم هستن اما نمیدونم چطور اومدن

سطح علمیشونم چون هم کلاسیم نیستن خبر ندارم اما خوب باید برسونن خودشونو که بتونن پاس کنن واحدا رو

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
پولدارن خیلی ؟ بعد سطح علمیش همون برابر کسیه که تهران قبول شده؟

عزیزم چون که پول ایران خیلی کم ارزشه و کشوری مثل هند یا عرب ها میتونن با پول متوسط بیان بهترین دانشگاه های پزشکی مهندسی ... بخونن 

منطقه ما بیشتر ظرفیت دانشگاه ها عرب ریخته که از عراق اومدن با پول