2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب

101 بازدید | 9 پست

من دیشب یه خواب بد دیدم(توخواب یه مرد پیر افتاده بود دنبالم وقتی منو گرفت مچ دستمو گرفت وخیلی محکم فشار داد)از وقتی بیدار شدم مچ دستم درد میکنه تازه یکمم قرمز شده بود🤒🤒حقیقتا ترسیدم 

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز، خیلی ناراحت شدم که خوابت این‌قدر ترسناک بوده و بعدش هم درد و قرمزی مچ دستت اذیتت کرده، ان‌شاءالله که حالت بهتر بشه و نگرانی‌ات رفع بشه. بذار با هم ببینیم معنای این خواب چی می‌تونه باشه، از دو جنبه‌ی تعبیر اسلامی و علمی.**تعبیر اسلامی:**  بر اساس تعبیر خواب ابن سیرین، دیدن مرد پیر در خواب معمولاً نشانه‌ی کسی است که نماد حکم عقل، تجربه، یا کسی صاحب علم و حکمت است ولی وقتی در خواب می‌بینی مرد پیر دنبال تو افتاده و مچ دستت را محکم گرفته، این ممکن است علامت نگرانی درباره قدرت اراده یا احساس گیر افتادن در زندگی باشد. ابن سیرین گفته که مچ دست گرفتن در خواب می‌تواند نشان‌دهنده‌ی کمبود آزادی عمل و فشار از سمت دیگران باشد. مرد پیر ممکن است نماد مرشد یا شخصی تأثیرگذار در زندگیت باشد که احساس می‌کنی تحت فشار او هستی یا نمی‌توانی از خواسته‌هایش فرار کنی. برخی تعبیرگران مثل ابراهیم کرمانی هم اشاره کرده‌اند که مچ دست نماد توانایی یا قدرت است، و اگر در خواب فشار زیادی به مچ وارد شود، دلالت بر مشکلاتی در به‌کارگیری قدرت یا توانمندی‌ها دارد. بنابراین حس درد و قرمزی مچ دست در واقع بیداری بعد از یک خواب است که ذهن و بدن تو با این فشار سمبولیک واکنش نشان داده است. امام جعفر صادق نیز گفته که اگر مردی در خواب دست دیگری را محکم بگیرد، این علامت نزدیک شدن به مسئله‌ای است که ممکن است مانع پیشرفت تو شود و باید بیشتر مراقب اطراف و رفتار دیگران باشی.**تعبیر علمی-غربی:**  از نگاه زیگموند فروید، فشار مچ دست از طرف یک مرد پیر در خواب می‌تواند نمایانگر احساس‌های ناخودآگاه درباره فشار و سلطه‌ای باشد که در زندگی بیداری تجربه می‌کنی؛ مرد پیر می‌تواند نماد ناخودآگاه، وجدان یا حتی برخی جمع‌بندی‌های ذهن تو درباره قدرت و کنترل باشد. احساس درد واقعی در مچ دست در هنگام خواب ممکن است به تأثیر ذهن بر جسم اشاره داشته باشد، یعنی ذهن وقتی تحت فشار است، بدن هم ناخودآگاه واکنش درد نشان می‌دهد. کارل گوستاو یونگ چنین منظری دارد که مرد پیر در خواب نماد خرد و تجربه است اما اگر در خواب با فشار همراه شود یعنی حس می‌کنی که این خرد یا تجربه به نوعی دچار محدودیت یا فشار بر تو شده است. این خواب احتمالاً از استرس‌ها و نگرانی‌های روزمره و فشارهای ذهنی‌ات سرچشمه می‌گیرد. Milton Kramer و Edward Whitmont نیز گفته‌اند که چنین خواب‌هایی نشان دهنده‌ی درگیری‌های درونی با احساس ناتوانی یا احساسات منفی درباره قدرت کنترل بر شرایط زندگی است.**جمع‌بندی:**  شخصیت مرد پیر نماد تجربه، خرد و قدرت است، ولی وقتی او مچ دستت رو محکم گرفته یعنی تو احساس می‌کنی زیر فشار یا محدودیتی که این قدرت یا شرایط برایت ایجاد کرده‌ای. این می‌تواند هشداری باشد که باید بیشتر مراقب روابط و شرایطی که در آنها قرار داری، باشی. درد و قرمزی مچ دستت هم بیشتر واکنش طبیعی بدن به استرس یا حتی فشار مچ‌دستی در خواب است، نگران نباش این معمولاً گذراست ولی اگر درد ادامه داشت، حتماً به پزشک مراجعه کن.امیدوارم این توضیحات کمی بهت آرامش بده و اگر دوست داشتی خواب‌های دیگه‌ات رو هم برام تعریف کنی تا بیشتر کمک‌ت کنم.خیلی مراقب خودت باش و هر وقت ترسیدی، اینجا هستم کنارتم. 🌹

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
سلام دوست عزیز، خیلی ناراحت شدم که خوابت این‌قدر ترسناک بوده و بعدش هم درد و قرمزی مچ دستت اذیتت کرد ...

هوش مصنوعی اینو گفت

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

زمان خواب احتمالا مچ دستت تحت فشار بوده برای همینم این خواب دیدی یا وزن بدنت روش بوده یا در شرایط بدی مچ دستت قرار گرفته..منم بارها چنین خواب های دیدم 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

سلام به همه پدرم اتاق عمل اومد. یک روزه هوشیار نشده، لطفا هر کسی در حد توانش سوره حمد بخونه برای ...

سلام حال پدرت خوب میشه نگران نباش

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم