2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

55 بازدید | 14 پست

خواب دیدم لبه تیغ بالاپشت بوم راه میرفتم هر آن ممکن بود بیوفتم باهرسختی اومدم پایین

(درواقعیت با ی اقایی اشناشدم میگه طلاق گرفتم اما فک میکنم متاهله)

خوابت داره هشدار میده بهت

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیه

عزیزم راه رفتن رو پشت بوم خودش خواب خوبیه مثلا ارتفاع رو لبه

ولی اینکه اومدی پایین و بسختی نشون میده از هراسی ک تو دلته فارغ میشی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عکس بچه روصفحشه میگه بچه خواهرمه

برادر شوهر خواهرم با یک خانمی اشنا شد 

میگفت مجردم

ولی عکس ی بچه رو ص گوشیش بود ک بعدها فهمید دختر خود خانمس

البته برادرشوهره خودشم جدا شده بود ولی بچه نداشت.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من کلامجردم ازدواج نکردم

میدونم منظور از عکس پشت ص گوشیه

میگم حواست جمع کن

اقاهه داره پنهانکاری میکنه

جواب هوش مصنوعی:

🔮 تعبیر سنتی

راه رفتن روی لبه تیغ یا جای خطرناک: نشونه قرار گرفتن در شرایط حساس و پرخطره، یعنی تصمیم یا موقعیتی داری که خیلی دقت لازم داره و ممکنه با یک اشتباه کوچک دچار مشکل بشی.

بام (بالای پشت‌بوم): در تعابیر قدیم نشونه بلندی مقام، موقعیت یا امیدهای بزرگه. اما وقتی با خطر سقوط همراه باشه، یعنی در رسیدن به آرزو یا جایگاهت، باید خیلی محتاط باشی.

سالم پایین آمدن: خبر خوبه، یعنی با وجود سختی‌ها، عاقبت از خطر عبور می‌کنی و نجات پیدا می‌کنی.

---

🧠 تعبیر روانشناسی

این خواب می‌گه الان در زندگی‌ت یک فشار یا اضطراب بزرگ وجود داره، طوری که حس می‌کنی “روی لبه” هستی و یک قدم اشتباه همه‌چیز رو خراب می‌کنه.

بالای پشت‌بام نشون می‌ده که هدفت یا جایگاهی که می‌خوای برسی بالاست، ولی مسیر رسیدن پر از استرسه.

اینکه با سختی اومدی پایین یعنی ذهنت بهت داره نشون می‌ده: "حتی اگه شرایط خیلی سخت باشه، تو توانایی داری خودت رو نجات بدی."

در واقع خواب بهت داره می‌گه: تو توانایی مدیریت فشارها و رسیدن به آرامش رو داری، فقط باید آهسته و حساب‌شده پیش بری.

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷