2777
2789

من پارسال از طریق استادم معرفی شدم به مدیر مدرسه ام و رفتم واس تدریس پایه دوم ساعتی۱۵۰ -هفته ای۱۶ساعت تدریس میکنم

ماهانه ۹۶۰۰ حقوقم بود

امسال چون ازم راضی بوده و اولیای کلاس همه خواستن من سال آینده هم معلم بچشون باشم و مقام آوردم توی دوتا طرح قرارداد بستم ساعتی۲۵۰ 

حالا نمیدونم کی منو معرفی کرده دیشب از ی مدرسه زنگ زدن واس معلم ریاضی فقط روزهای زوج ساعتی۲۵۰ و۱۸ساعت در هفته

گفتم من قرارداد بستم دیگه😔خانمه گفت ببین مدیرتون میتونه الانم جایگزین کنه یکی دیگه رو

واس من ک درس دارم اینجوری خیلی عالی بود،کاش عجله نمیکردم .اصلا روم نمیشه به مدیرم زنگ بزنم،چون پارسال میکفت مسئولیت بزرگیه که دانشجو رو استخدام میکنم

اصلا نمیتونم بهش زنگ بزنم

ولی خیلی حیف شد😔

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طمع نکن بنظرم

الان اونجا استخدام شدی به قول خودت والدین هم میخوانت

بعدم توسط استادت رفتی جلو پس پای اونم وسطه

معلوم نیس جای دومیه بری کارت بشه یا نگن اوکی نه میخوایم یکی دیگه بیاریم،جایی که هستی خودتو نشون بده پاتو محکم کن مخصوصا وقتی پای واسطه وسط بوده و به قول خودشون ریسک

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

مهمتر از همه چي آينده حرفه ايه و نبايد اعتبار خودتو زير سئوال ببري فعلا همينجايي كه هستي بمونيادت با ...

بحث طمع نیست

بخاطر درسم خیلی خوب بود ک فقط ۳ روز برم

به عنوان یه دبیر خدمتتون عرض کنم

دبیری هم دردسرای خودشو داره شاید ساعتات کمتر باشه ولی خیلی هم ازت انرژی میگیره

و اینکه شما همینجا شناخته شدی پس فعلا بمون 

❤🩵🧡
متوجه نمیشم؟اینموقع سال همه مدارس در حال تکمیل نیرو هستن دیگ

قبل اینکه قبول کنی

برو ببین ریز شرایطم در نظر بگیر

منم امروز باید به مدیرم جواب بدم

میخام واقعیت رو بگم منتظر یه کار دیگه م

تا فلان تاریخ نمیتونم بهت جواب بدم

اگه میتونی صبر کن برام

اگه نمیتونی نیرو جایگزین بگیر

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

قبل اینکه قبول کنیبرو ببین ریز شرایطم در نظر بگیرمنم امروز باید به مدیرم جواب بدممیخام واقعیت رو بگم ...

آره دیگ حتمی شرایط متفاوته 

ولی خوب ناراحت شدم برای ۳ روز