2777
2789
عنوان

طلاق و ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد هستیمطمئن باش زندگی اولت دوام نخواهد آورد و خیلی زود نابود میشه حق و حقوق زنت رو بده طلاقش بده ب ...

لطفا قضاوت نفرمایید. با من به عنوان مشاور حقوقی در این خصوص و مخاطراتش مشورت شده. من هم نظر شما رو خواستم بدونم. همین. 🌿🍀

خیر دوست گرامی. کسی این مورد را برای من بازگو کرده. من هم راهنماییش کردم که اول جدا بشه بعدا هر کاری ...

بنظرم باید اول سعی کنه مشکل و اختلافات شو حل کنه و زندگی رو سامون بده بره مشاوره پس مشاور گذاشتن واسه چی 

اگر واقعا شدید و غیر قابل تحمل و حل نشدنی هست جدا بشن بعد با فرد مدنظرشون ازدواج کنن

عاشق خوابم 🦥💜

بله من با فرمایش شما در خصوص اشتباه بودن رابطه پنهانی موافقم. ولی بچه ها در جریان این ارتباط پنهانی ...

خدا هم قرار نمیگیرد؟؟؟ همان که به صراحت در کتابش فرمود رابطه پنهانی نداشته باشید همان که مجازات برای زن و مرد همسر دار، دارای ارتباط با نامحرم تعیین کرد؟

هر دو متاهل هستند

خب مث شرایط من دقیقا

خب اون یکی چی برای جدایی اقدام کرده؟؟

خیلی وحشتناکه  زنا می کنن 

نمیدونم بچه ها میخوان تو اون خونه ی سرد و بی روح  وخالی از محبت چی یاد بگیرن که میگن بخاطر بچه

نهههه ، من جای اون آقا باشم به نظر خانمم احترام می زارم و طلاقش میدم که بره پی خوشیش و خود آقا هم بره تنها زندگی کنه یا ازدواج مجدد انجام بده ، وقتی دل دو تا آدم با هم نیست کنار هم موندن شون هم درست نیست ، نهایت بعد طلاق بچه ها با مادرشون در ارتباط باشند .

فردی که خیانت میکنه معلوم که بیشتر مشکلات زندگی هم از طرف خودش بوده نه همسرش چون این فرد دروغگویی ماهر و ذاتی خراب و هوسی افسارگسیخته  داره قطعا نتونسته مثل یه آدم درست زندگی کنه که به مشکل خورده ای کاش همسرش طلاقش بده و مادری شایسته برای بچه هاش بیاره و البته که نظرم در مورد هر مرد خیانتکار همین هست 

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

نهههه ، من جای اون آقا باشم به نظر خانمم احترام می زارم و طلاقش میدم که بره پی خوشیش و خود آقا هم بر ...

همسرش اطلاع نداره. من هم پیشنهاد دادم که مشکلش رو با همسرش در میون بزاره و بعد اگر حل نشد، تصمیم به جدایی بگیره ولی میگه تا حالا چند بار بهش گفتم و درست نشده و از طرفی هم از جدا شدن میترسه به دلایل مختلفی که همه خبر دارند تو این جامعه. ولی من با ادامه این روند موافق نیستم.

فردی که خیانت میکنه معلوم که بیشتر مشکلات زندگی هم از طرف خودش بوده نه همسرش چون این فرد دروغگویی ما ...

یکی از مشکلاتی که هست اینه این خانم و همسرش بچه دار نشدند و رفتن از بهزیستی فرزند خوانده قبول کردند و الان این کار و سخت کرده که تکلیف این بچه چی میشه! یک پسر ۱۰ ساله طفل معصوم.

بخدا خیلی بده 

الان من متوجه شدم شوهرم اینجوریه مدام بحث داشتیم خب بچه ها ناخواسته متوجه میشن از اونورم اون زن بی وجدان هر غلطی می کرد پنهانی از بچه هاش شوهرشم که ببو گلابی هیچی حسابش نمی کرد

هر غلطی می کردن می گفتن بچه ها نمیفهمن هیییییچی نمیشه 

آخرش هیچی نشد؟؟ 

یه زندگی و سه تا بچه ی من بی مادر شدن 

در ضمن بچه های اون زنه  هم فهمیدن

خب مث شرایط من دقیقاخب اون یکی چی برای جدایی اقدام کرده؟؟خیلی وحشتناکه زنا می کنن نمیدونم بچه ها می ...

خیر اون طرف هم در حال ادامه زندگیش هست. کسی جدا نشده و ظاهرا هم برنامه ای برای جدایی ندارند. متاسفانه.